NFL-eigenaren hebben 17 wedstrijden goedgekeurd voor het seizoen 2021

NFL-eigenaren kwamen overeen om het reguliere seizoen op dinsdag uit te breiden naar 17 wedstrijden, een langverwachte beslissing die extra inkomsten zou opleveren voor de rijkste sportcompetitie van het land.

Spelers gingen akkoord met de add-on als onderdeel van de collectieve arbeidsovereenkomst van 2020, die de competitie een optie gaf om uit te breiden vanaf het seizoen 2021. De periode voorafgaand aan het seizoen wordt teruggebracht van vier naar drie wedstrijden om te blijven voldoen aan de collectieve arbeidsovereenkomst. Onderhandelingsovereenkomst, die het totale aantal voorwedstrijden bepaalt. Seizoen en reguliere seizoen die zijn gespeeld tot 20.

Het blijft een week afscheid van elk team. Het seizoen begint op donderdagavond 9 september en eindigt op 9 januari 2022. De Pro Bowl vindt plaats op 6 februari 2022 in het Allegiant Stadium in Las Vegas en de Super Bowl LVI in SoFi in Los Angeles is uitgesteld voor een week, van 6 februari tot 13 februari 2022..

“Dit is een historisch moment in de geschiedenis van de NFL”, zei NFL-commissaris Roger Goodell in een verklaring. De CBA met spelers en onlangs afgesloten mediaovereenkomsten vormt de basis voor ons om de kwaliteit van de NFL-ervaring voor onze fans te verbeteren. En een van de voordelen van elk team dat 17 wedstrijden in een regulier seizoen speelt, is ons vermogen om door te gaan. Om ons spel over de hele wereld te ontwikkelen. “

READ  Vikas Dubey- Gangster werd geslagen nadat hij schreeuwde dat ik Vikas Dubey na arrestatie was

De formule voor de seizoensplanning van het oneven aantal wedstrijden bestaat uit twee delen. Ten eerste roteren het AFC- en NFC-team jaarlijks tussen acht en negen thuiswedstrijden. De AFC heeft negen seizoenen in 2021. De extra wedstrijd zal een wedstrijdoverschrijdende wedstrijd zijn op basis van de rangschikking van de divisie van het voorgaande jaar en de rotatie van de divisietafel van de voorgaande twee seizoenen.

Het volledige schema voor 2021 wordt later dit voorjaar vrijgegeven.

De NFL zei dat het versterkte seizoen ervoor zal zorgen dat elk team vanaf 2022 minstens één keer in de acht seizoenen een internationale wedstrijd zal spelen. Er worden maximaal vier wedstrijden gepland op neutrale locaties, met een eerste focus op Canada, Europa, Mexico, Zuid-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. De vereniging zei dat geïnteresseerde teams zich ook kunnen aanmelden om thuiswedstrijden internationaal te spelen, zoals ze nu kunnen.

Hoewel de NFL Players Association vorig jaar de wijziging heeft goedgekeurd, hebben sommige spelers zich de afgelopen weken op sociale media uitgesproken om hun ontevredenheid over hun extra spel te uiten. New Orleans Saints rennen terug Alvin Camara Hij tweette dat “stomme … als de hel” en de veiligheid van Green Bay Packers Adrian Amos Hij twitterde: “We hebben dit echt laten gebeuren.” De salarissen van spelers veranderen niet, maar worden over 18 weken uitbetaald in plaats van 17 weken. Sommige voordelen voor spelers zullen veranderen.

Het besluit van de eigenaren om de 17-game-optie te activeren, zal volgens George Atallah, assistent-uitvoerend directeur voor externe aangelegenheden bij de National Football League, veranderingen in de trainingen buiten het seizoen en het seizoen teweegbrengen. Een daarvan is het verminderen van de maximale hoeveelheid tijd die spelers nodig hebben om gedurende het seizoen in de faciliteit van het team door te brengen. De NFLPA roept sinds december op om hun lichaam altijd buiten het virtuele seizoen te houden om zo de slijtage van hun lichaam te verminderen.

READ  Foto's: Anil Kapoor geniet van een spelletje rummy met vrouw Sunita, moeder Nirmal Kapoor en zus Reena | Hindi Movie News

De goedkeuring van dinsdag kwam een ​​jaar nadat de eigenaren het stadion hadden uitgebreid van 12 naar 14 wedstrijden, een beslissing die leidde tot de creatie van twee extra kwalificatiewedstrijden en die naar schatting $ 150 miljoen aan extra jaarlijkse inkomsten zal genereren. De meeste opbrengsten van de NFL worden verdeeld over de spelers volgens de CBA-voorwaarden; De toevoeging van de zeventiende game verhoogde de spelersverdeling tot 48,5% van de deelbare inkomsten.

Deze uitbreiding van de distributierechten voor nieuwe media die eerder deze maand door de competitie werd aangekondigd, werd beveiligd met Amazon, CBS, ESPN / ABC, FOX en NBC. Volgens meerdere rapporten zullen deze deals van NFL en zijn spelers tussen de seizoenen 2023 en 2033 meer dan $ 100 miljard aan inkomsten genereren.

De NFL heeft sinds 1978 16 seizoenen gespeeld, maar sommige eigenaren proberen al meer dan een decennium uit te breiden. De competitie was in 2014 bijna opgelegd, zonder toestemming van de spelers, maar kwam uiteindelijk met een plan om het te bewaren als onderhandelingsfiche voor de volgende CBA.

More from Madison Garrett

Busy P’s 2016 Mix ‘Tattoos For Your Ears’ is beschikbaar voor streaming en download

Drukke P.De mix uit 2016 “Mixmag Presents Busy P: Tattoos For Your...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *