NFL-spelers die niet immuun zijn, kunnen gametests missen

De NFL werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat de gevaccineerde spelers worden opgevangen. Hetzelfde kan niet per se worden gezegd van degenen die niet zijn ingeënt.

Volgens een rapport van Mike Florio van Pro Football Talk zijn de NFL en de NFLPA overeengekomen ervoor te zorgen dat gevaccineerde spelers die wedstrijden missen vanwege COVID-19 worden betaald.

Volgens een overeenkomst van dinsdag, verkregen door de PFT, zijn de NFL Players Association en de NFL overeengekomen dat een team niet mag betwisten of de infectie van een speler met COVID-19 al dan niet voetbalgerelateerd is. . . De speler was volledig gevaccineerd op het moment dat hij het virus opliep; De speler kreeg een eerste negatieve test op COVID-19 toen hij zich op tijd inleverde bij het trainingskamp voor het seizoen 2021, en was vervolgens niet ongewettigd afwezig op het trainingskamp voor het seizoen”, schreef Florio via Professioneel voetbaldebat.

Aan de andere kant zullen niet-gevaccineerde spelers waarschijnlijk hun loon verliezen voor verloren spellen.

Impliciet, het verschil Zou je “Dit maakt in theorie de weg vrij voor spelers die weigeren om een ​​​​vaccinatie te krijgen en mogelijk speltests mislopen als ze niet kunnen spelen. ”

READ  5 manieren 'Assassin's Creed Valhalla' is niet geweldig

We hebben al veel spelers gezien Ventileer hun frustraties Over de behandeling van vaccinaties door de NFL. Bills WR Cole Beasley is er een van.

Maar de competitie heeft in principe haar standpunt duidelijk gemaakt. De NFL wil dat zijn spelers worden gevaccineerd. Daarmee zorgt hij voor de mogelijkheid van een veilig en compleet seizoen 2021.

De meest recente overeenkomst tussen de NFL en de NFLPA zou kunnen leiden tot een nieuw verhit debat over COVID-19 onder spelers in de competitie.

More from Madison Garrett
Op deze 8 manieren kun je je WhatsApp nog veiliger maken
(Afbeelding: WhatsApp) Van je (toekomstige) schoonmoeder tot je vrienden, iedereen maakt tegenwoordig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *