Fortnite-patchnotities | De update van vandaag zou Xbox One-crashes moeten oplossen

Alles gaat verder in de vreemde en wonderlijke wereld van Fortnite, dat nog steeds een van de toonaangevende games is die ons elke week nieuwe inhoud geeft.

We houden het hier zo veel mogelijk bij, zoals je alle details geven over de nieuwste wekelijkse Fortnite-uitdagingen en hoe je ze kunt voltooien.

De Fortnite-update die eerder deze week werd uitgerold, lijkt een vervelend probleem te hebben veroorzaakt voor Xbox One-spelers – het spel bleef crashen! Gelukkig heeft de onderhoudspatch die vandaag is uitgebracht dat mogelijk verholpen!

Vingers gekruist omdat het probleem nu achter ons ligt, maar hier is een overzicht van wat er gebeurde en wat nu een probleem uit het verleden zou moeten zijn.

Fortnite patch-opmerkingen vandaag: Onderhoudspatch richt zich op Xbox One-problemen

Eerder deze week waren er verschillende punten waarop Fortnite crashte op Xbox, en een van de meest voorkomende was toen het opstartte.

Het team van Epic Games was snel op de hoogte van het probleem en plaatste een paar dagen geleden een bericht om te zeggen dat ze eraan werkten. Hij zei: “We onderzoeken stabiliteitsproblemen op Xbox One, zoals crashes bij het opstarten of bij het laden van een wedstrijd. We zullen je op de hoogte houden wanneer dit probleem is opgelost.”

Eerder vandaag ontvingen we naar aanleiding van deze verklaring nog een update op Twitter die aangeeft dat er goed nieuws op komst is:

Naast het oplossen van Xbox-problemen, is er ook een patch gepubliceerd op de pc- en PlayStation-versie van de games (binnenkort een Nintendo Switch-versie) om problemen met de besturingslay-out van Combat Pro aan te pakken. Binnen een uur na de aankondiging kregen we het goede nieuws dat het werkte!

Lees meer over Fortnite:

Dus, als je onverwachte crashes beu bent tijdens het spelen op Xbox – waarom lijken ze altijd op het slechtst mogelijke moment voor ons te gebeuren? – Dan zou de zorg om in te storten niet meer moeten zijn dan dat, omdat de pleister ervoor heeft gezorgd.

Hoewel het vervelend was omdat het in de eerste plaats een probleem was, moeten we het overhandigen aan het team in Fortnite om het probleem op tijd op te lossen! We kunnen nu teruggaan naar het afronden van die uitdagingen voor deze week.

Volgen Radio Times Games op Twitter Voor de nieuwste ideeën, of cBekijk hieronder enkele van de beste abonnementsaanbiedingen voor games:

we bezochten Releaseschema voor videogames Voor alle aankomende games op consoles. Kom langs bij onze hubs voor meer de spellen En de Techniek Nieuwsbrief.

Zoek je iets om naar te kijken? zie onze Tv-gids.

READ  Xbox Series X / S zou een op de PlayStation 5 console geïnspireerde upgrade kunnen krijgen
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Live-bug toegestaan ​​hackers om het e-mailadres van iemand te onthullen
Er is onthuld dat een fout in Xbox Live hackers in staat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *