NFT-apps die u rechtstreeks naar uw telefoon kunt downloaden

De NFT, of non-fungible token, heeft dit jaar een enorme vlucht genomen met de release van talloze NFT-combinaties en zelfs NFT-spellen waar spelers geld aan kunnen verdienen. Alles aan NFT’s is digitaal, daarom is het geen verrassing dat er NFT-apps zijn die je rechtstreeks naar je telefoon kunt downloaden.

Of u nu gewoon door geweldige kunstwerken wilt bladeren, meer wilt weten over NFT’s, uw eigen afbeeldingen wilt maken of al het bovenstaande, de NFT-app is er om aan uw behoeften te voldoen.

NFT: Wat is dit?

Voordat we beginnen te praten over NFT-apps die kunnen worden gedownload voor iOS- en Android-apparaten, laten we eerst praten over wat NFT is.

We hebben al genoemd waar NFT voor staat, maar dat alleen geeft misschien niemand een duidelijker idee van wat het is. Sommigen van jullie vragen zich misschien af ​​wat het betekent om onvervangbaar te zijn in de wereld.

Volgens een artikel van de rand, is iets onvervangbaar wanneer het “uniek is en niet door iets anders kan worden vervangen”. Wat dat betekent, is dat wanneer u bijvoorbeeld ruilkaarten met iemand anders uitwisselt, u meer kans heeft om een ​​andere ruilkaart te krijgen dan degene die u oorspronkelijk bezat.

NFT’s kunnen van alles zijn, wat betekent dat ze in de vorm van digitale kunst, GIF’s, verzamelobjecten en zelfs muziek komen.

Maakt dit NFT vergelijkbaar met cryptocurrency? niet precies. U hebt echter cryptocurrency nodig om NFT te kopen. Ze delen ook enkele overeenkomsten, zoals hun vluchtige volatiliteit en het feit dat ze digitale records op de blockchain opslaan.

READ  Gsm-bedrijven helpen met Fiji-downloads - FBC News

Gerelateerde artikelen: 12-jarige verdient meer dan $ 160.000 door 8-bit op walvissen geïnspireerde NFT-kit te verkopen – wat is NFT precies?

U kunt NFT-apps downloaden

Tegenwoordig lijken NFT’s overal te zijn. Ze staan ​​zelfs in de app store van je smartphone. Als je door wat NFT-illustraties wilt bladeren, het zelf wilt maken of er gewoon meer over wilt weten, zijn hier de NFT-apps die je moet downloaden:

GoArt

Wilt u uw eigen NFT proberen te maken? Als je antwoord op deze vraag ja is, dan is GoArt een van de NFT-apps die je moet downloaden.

GoArt is een app voor het maken van NFT-kunst waarmee je foto’s kunt converteren naar NFT-kunst. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om die artistieke wijzigingen in uw foto’s aan te brengen, zodat u ze als NFT-illustraties op verschillende markten kunt verkopen.

GoArt kan worden gedownload voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Metamsk

Artikel door Android-salade Hij zegt dat MetaMask “in de kern een crypto-portemonnee is die de mogelijkheid heeft om veel andere dingen te doen.” Deze andere dingen omvatten het toestaan ​​​​van gebruikers om NFT te kopen en verkopen. MetaMask heeft ook een desktop-app voor het geval u op uw pc wilt bladeren en winkelen voor NFT’s.

MetaMask kan worden gedownload voor zowel iOS- als Android-apparaten.

open zee

De populaire NFT-marktplaats OpenSea lanceerde in september een eigen app. Als je een profiel hebt op de OpenSea-website, kun je met de app je profiel bekijken en beheren, volgens een artikel van Android Authority.

In een eerder artikel dat we hier in de Tech Times hebben gepubliceerd, staat ook dat gebruikers met de OpenSea-app door NFT’s kunnen bladeren, groepen kunnen volgen en zelfs lijsten kunnen delen.

READ  Download meer dan 1000 gratis achtergronden uit Google Earth

OpenSea kan worden gedownload voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Lees ook: De YouTuber deelt hoe je je eigen NFT op iPhone kunt maken: Zo werkt het

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Geschreven door Isabella James

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Written By
More from Eda Greene
Windows 11 downloaden op niet-ondersteunde computers
Deze tutorial gaat over het downloaden van Windows 11 op niet-ondersteunde pc’s....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *