NFT’s Guild of Guardians haalt $ 5,3 miljoen op, token-verkooporders overschrijden 82X

Het mobiele NFT-rollenspel Guild of Guardians heeft twee GEMS-chips verkocht voor in totaal $ 5,3 miljoen.

De token-uitverkoop op Coinlist op 30 november is 82 keer overtekend, met ongeveer 808.000 geregistreerde gebruikers. Meer dan 10.700 nieuwe GEM-houders uit meer dan 100 landen hebben tot een maximum van $500 aan tokens gekocht. Gebruikers uit Australië, de Verenigde Staten, Canada en China mogen echter geen tokens kopen Zorgen over regelgeving groeien.

GOG heeft 6% van de in totaal 1 miljard van de totale tokens toegewezen aan Valutalijst Uitverkoop, terwijl 63% van het aanbod wordt verdeeld over evenementen, gemeenschapsactiviteiten en kernspel.

De bèta-lancering van de game “Play for Profit” is gepland voor het eerste kwartaal van 2022, met al 400.000 geregistreerde gebruikers.

De Spel Het is afkomstig van de Oekraïense ontwikkelaar Stepico-games in samenwerking met de in Australië gevestigde NFT-schaaloplossing voor Layer 2. Immutable X is de eerste layer 2-schaaloplossing voor NFT’s op Ethereum, mogelijk gemaakt door Galaxy digitaal en Coinbase.

Nicholas Kelland, hoofd marketing bij Immutable, zei dat GOG op mobiel wordt gelanceerd, zodat het voor de meeste mensen toegankelijk is.

“Niet iedereen heeft spelplatforms, echt krachtige computers, enz. enz. Dus mobiel was een gemakkelijke optie voor ons.”

GOG’s succesvolle initiële aanbieding (IDO) DEX komt als volgt: Games die worden gespeeld om aan populariteit te winnen, worden steeds populairder. Bij GOG is elk in-game-item dat gebruikers bezitten een verhandelbare en uitwisselbare NFT.

Verwant: Nieuwe stammen in de Metaverse – economieën in eigendom van de gemeenschap

“Ik denk dat het concept van eigendom van in-game activa een uitgemaakte zaak is. Het is een kwestie van wanneer en niet of het het geval is, en het komt neer op het concept van de economie van de maker van inhoud en de mensen, de mensen die deze in wezen bezitten dingen die ze verdienen te bezitten,” zei Keeland.

Dit volgt op de eerste verkoop van de NFT-oprichter in juni, waarmee in 24 uur $ 3 miljoen werd opgehaald. De tweede golf bracht $ 5 miljoen op en de derde en laatste golf bracht meer dan $ 4 miljoen op.

READ  Youngstown Festival viert de Italiaanse geschiedenis door middel van spelletjes en eten
More from Madison Garrett
Dog the Bounty Hunter krijgt zijn eigen videogameserie
Duane Chapman, beter bekend onder zijn bijnaam “Dog the Bounty Hunter”, bereidt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *