Er is geen tijd om te ontspannen op Xbox One en Series X | S.

Ben je klaar om te strijden in het ultieme spel van het leven? Met de lancering van No Time to Relax op Xbox krijg je alleen die kans.

Geen tijd om te rusten komt voorbij porseleinen kasteel Team – Een IJslandse groep die eenvoudige en leuke spellen wil maken. Na de lancering op Steam en Switch in voorgaande jaren — en het oppikken van een aantal zeer goede recensies in het proces — is het nu tijd voor dit team om hun razernij los te laten multiplayer Lifesim voor de Xbox-wereld.

Het kost £ 11,74 en voor dat geld stort je je in een online en lokale multiplayerrace; Een spel waarin je met anderen concurreert in wat alleen kan worden omschreven als het ultieme spel van het leven.

Je doel is om je omhoog te werken op de bedrijfsladder, te leren wat nodig is om te slagen in het spel, terwijl je probeert je gezond verstand in het proces te behouden. Het punt is, zoals we allemaal weten, dat het combineren van werk, spel en studie een lastige opgave is, en het kan allemaal leiden tot stress en spanning. Het is alsof er, nou ja, helemaal geen tijd is om te ontspannen.

Er is iets leuks, maar toch raars aan No Time to Relax, maar we hebben zeker het gevoel dat er plaats is in de Xbox Store voor deze game, vooral als je Een snelle blik op Steam-beoordelingen En begin te beseffen waar het allemaal om draait.

READ  Siege of Dawn op Xbox Game Pass?

We kijken uit naar de hands-on en we zullen kunnen bevestigen of dit zich goed vertaalt naar Xbox wanneer we onze volledige recensie laten vallen. Maar in de tussentijd, als je deze wilt ophalen, ga dan naar de Xbox Store. Het kan worden gespeeld op zowel Xbox One als Xbox Series X | S.

Onthoud dat er geen tijd is om te rusten.

Spelbeschrijving:

Je hebt nu de kracht om je meest succesvolle vrienden te verslaan met deze nep-levenssimulator. Om het spel te winnen, moet je je omhoog werken op de bedrijfsladder, jezelf opleiden en jezelf veilig houden. Dit klinkt misschien gemakkelijk, maar werken en je kont bestuderen zal zelfs je meest ijzeren vriend belasten. Het lijkt alsof er geen tijd is om te ontspannen!

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Live Gold maakt de populaire game voor een beperkte tijd gratis
Xbox Live Gold-abonnees op Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *