Niemand speelt graag Beastmen in Total Warhammer

Arme monsters. Ze moeten niet alleen leven met het feit dat ze monsters zijn die een vreemde gelijkenis vertonen met mannen, maar ze moeten ook lijden onder de wens van niemand om ze te kiezen in de strategiespellen van Total War: Warhammer.

Nou, we zeggen “niemand”, wat we eigenlijk bedoelen is dat ongeveer tweederde van de ongeveer 9.000 mensen aangaf niet te spelen als de Bestman-factie. Kwamen we erachter Over de peiling U werkt momenteel aan r / subreddit totalwar NickGraddy probeert niet alleen te ontdekken welke race / campagne het populairst is, maar ook welke Legendary Lord het populairst is van elk ras. Voor al deze laatste vragen is er een optie “Ik speel deze race niet”.

Beastmen hebben niet alleen de hoogste score voor deze optie – 65,7% – maar ze zijn ook de enige race waarin deze optie goed is voor meer dan 50% van de resultaten. De op een na hoogste race in de categorie “Ik speel deze race niet” is Norsca met 33,1%, gevolgd door de Chaos Warriors met 32,9%.

Opgemerkt moet worden dat alle drie deze races één ding gemeen hebben: ze zijn alleen speelbaar in de originele Total War: Warhammer-campagne, de Total Warhammer 1 DLC-campagne of in de grote Mortal Empires-campagne die beschikbaar is voor iedereen die beide bezit. Warhammer 1 en Warhammer. Warhammer 2.

Geen van deze drie facties bevat enige aangepaste of andere inhoud in de hoofdcampagne van Total War: Warhammer II, waar de meeste mensen momenteel op spelen.

De cijfers voor de Chaos Warriors en Norsca geven echter veel mensen aan handelen Je speelt nog steeds Mortal Empires of het originele Total Warhammer-spel, en om de Beastmen zelfs dan te vermijden … nou, het is een beetje triest. Het helpt waarschijnlijk niet dat ze niet veel liefde hebben gehad sinds hun introductie in de eerste game van de game in 2016.

READ  Hellblade 2 krijgt eindelijk een releasedatum en is net zo kort als het origineel

Voor het geval je je afvroeg, er is geen doorslaggevende winnaar in de meest populaire race / campagne, maar het Empire leidt met 17,3% van de stemmen, gevolgd door Skaven met 15,6%. Het is niet duidelijk of mensen hebben gestemd voor Empire’s Old World / Warhammer 1-campagne, of voor de minicampagne in The Hunter en The Beast Warhammer 2 DLC.

Monsters zijn in de minderheid: Koop Total War: Warhammer 2 vandaag nog

Misschien krijgen de Beastmen wat liefde in Total War: Warhammer III, dat later dit jaar wordt uitgebracht. Met Cathy, Kislaeff en Mess Damon als bevestigde races; Nu beschikbaar voor pre-order (hoewel we niet weten wat de bonusrace zal zijn), en we kregen een behoorlijk slechte teaser als onderdeel van de officiële aankondiging vorige week.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *