Niet elke Ubisoft-game werkt op de PS5, maar de grootste games wel

Niet elke Ubisoft-game werkt op de PS5, maar de grootste games wel

Met de komst van de PS5 nemen we afscheid van de PS4. Gelukkig werken veel games die je op dat platform bezit ook op de nieuwe gameconsole. Maar dat geldt niet voor elk spel.

Sony heeft het zelf over ongeveer 90 procent van alle PS4-games die op de PS5 zullen werken. Maar wat is die tien procent dat niet werkt? Ubisoft geeft in ieder geval nu duidelijkheid over zijn eigen titels.

Geen Assassin’s Creed Syndicate op de PS5

Volgens Veelhoek Ubisoft zou een bericht op zijn eigen blog hebben geplaatst om te verduidelijken welke games niet werken op de PS5. Maar daarover blog we vinden die post zelf niet, dus we moeten ons baseren op het rapport van Polygon. Dit laat zien dat veel games op de nieuwe generatie gameconsoles zullen werken, op een paar uitzonderingen na. De grootste titel die wordt genoemd, is Assassin’s Creed Syndicate. Deze game dateert uit 2015 en laat je uit je dak gaan in Londen. De game is qua gameplay behoorlijk achterhaald, dus wat dat betreft vraag ik me af hoeveel je hem gaat missen.

PS5
Dit werkt dus niet op de PlayStation 5 (Afbeelding: Ubisoft)

De andere titels bestaan ​​uit het Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack en de afzonderlijke onderdelen die bestaan ​​uit Assassin’s Creed Chronicles India, Assassin’s Creed Chronicles China en Assassin’s Creed Chronicles Russia. Verder werken de games Risk, Star Trek Bridge Crew, Werewolves Within en Space Junkies ook niet op de PS5. Ook bij deze games is het de vraag in hoeverre je dat mist.

Welke werkt

Gelukkig is er ook goed nieuws, want de belangrijkste titels werken wel op de PS5. En het is ook mogelijk om opslagbestanden over te zetten naar de nieuwe gameconsole. Op die manier kun je met games als For Honor, The Division 2 en The Crew 2 verdergaan waar je was gebleven. Wil je meer lezen over gamen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:

Niet elke Ubisoft-game werkt op de PS5, maar de grootste games wel

READ  Oculus Quest VR-games en voortgang lopen gevaar door Facebook-integratie
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *