Nieuw dagelijks woordspel

Nieuw dagelijks woordspel

Introductie van “Frase by Forbes”, een nieuw dagelijks woordspel dat je uitdaagt om een ​​anagram te ontcijferen voor een verborgen zin.

Forbes-lezers duiken graag in basisnieuws en ondernemersjournalistiek. Maar ze zijn ook nieuwsgierig, creatief en competitief. We zijn verheugd om een ​​leuk, hersenstimulerend nieuw woordspel voor al onze puzzels te introduceren.

Speel het bij je koffie, tijdens je woon-werkverkeer of als excuus voor een korte pauze. Hoe dan ook, we hopen dat Frase van Forbes een enorme uitdaging wordt, of je nu een beginnende gamer bent of een fervent gamer.

Zinnen worden dagelijks om 12.00 uur (ET) bijgewerkt. Elk nieuw spel begint met onzinnige “uitdrukkingen” die je moet ontcijferen tot een algemene uitdrukking/term. Er is geen tijdslimiet, maar als je het met één keer raden oplost, krijg je de hoogste score. Er worden minder punten toegekend als u de zin raadt met afzonderlijke woorden of letters. Het maximaal toegekende aantal punten verandert dagelijks op basis van de moeilijkheidsgraad van de zin.

Scoren is onderverdeeld in “Genius” (perfecte score), “Great” (gemiddeld-hoge score) en “Good” (lage-gemiddelde score). Denk je dat je het niveau van “genie” kunt bereiken? Poging:

Hint: Als je dagelijkse hints wilt, abonneer je dan op onze Forbes dagelijks Het nieuws.

We willen je feedback! Email ons: [email protected]


De hierin opgenomen informatie wordt alleen voor educatieve doeleinden gedeeld en biedt geen uitputtende lijst van alle overwegingen voor financiële operaties of best practices.

READ  Nintendo Insider geeft update over volgende Mario Kart-game

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *