Starfield Dev vertelt over scifi-inspiraties, waaronder Star Wars, Aliens en meer

Starfield Dev vertelt over scifi-inspiraties, waaronder Star Wars, Aliens en meer

We zijn nog twee maanden verwijderd van de enorme Starfield Direct-showcase vóór de release van de game in september, maar er glippen nog steeds kleine klompjes informatie door, waaronder wat inspiratie van het ontwikkelingsteam.

Onlangs op Twitter gesproken, Starfield Design Director Emile Pagliarolo Hij onthulde dat elk sci-fi tv-programma en elke film het team op de een of andere manier inspireerde, en somde een handvol beroemde IP’s op in zijn antwoorden:

Sommige mensen hebben me gevraagd naar andere films, naast Prospect, die deze Starfield-sfeer hebben. Ik heb het gevoel dat ik daar niet specifiek op kan antwoorden zonder in onthulling/spoilergebied te komen, iets wat ik niet kan en niet zal doen. heb het al genoemd. Je kunt de Crimson-vloot infiltreren als een soort ruimteagent en verslag uitbrengen aan je superieuren, dus misschien kijken… Donnie Brasco? Wees voorzichtig! een “fucknarc.”

“Maar serieus, ik denk niet dat er een scifi-film of tv-show is die niet veel Starfield-ontwikkelaars op de een of andere manier heeft geïnspireerd, van Space: 1999 tot Cowboy Bebop tot Event Horizon tot Silent Running. Het is tenslotte de ruimte – er is ruimte voor alles.’

Als u de nieuwe releasedatum voor sterrenveld Het is 6 september 2023 en dit speciale Developer Direct-evenement vindt plaats op 11 juni direct na de Xbox en Bethesda Showcase of Games.

We verwachten niet dat we voor die datum in juni een grote Starfield-game zullen onthullen, maar we hebben al genoeg gameplay om naar te kijken dankzij De laatste paar jaren Xbox-demo, die ons ongeveer 15 minuten aan beeldmateriaal opleverde.

READ  Microsoft schakelt de functionaliteit voor het uploaden van Xbox-games naar Twitter uit

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *