Nieuw overlevingsspel Once Human staat ondanks recensies bovenaan de Steam-hitlijsten

Nieuw overlevingsspel Once Human staat ondanks recensies bovenaan de Steam-hitlijsten

Als er een game was die de gemengde lancering belichaamde, zou dit het zijn Er was eens een mensAan de ene kant heb je een steeds groter wordend aantal spelers, waarbij elke update een nieuw hoogtepunt laat zien. Aan de andere kant heb je Steam-beoordelingen die blijven dalen en die nergens positief zijn. Dit is echt de belichaming van slecht en goed nieuws tegelijk, wat een echte combinatie is voor de game.

Om de spelersnummers voor Once Human in context te plaatsen: op het moment dat dit artikel werd geschreven, waren er 59.920 spelers tegelijkertijd in het spel. Dat is een enorm aantal voor elk overlevingsspel, waarbij titels als Soulmask worden verslagen, die, ondanks dat ze enorm succesvol waren, slechts een recordhoogte van 46.833 spelers bereikten. Once Human heeft echter nog een lange weg te gaan, totdat het Sons of the Forest of V Rising bereikt, die een pieksynchronisatie van honderdduizenden hebben. Toch is het een veelbelovende start voor de game, maar niet per se een verrassing gezien het feit dat iedereen vóór de lancering op de game anticipeerde.

Dit is dubbel indrukwekkend, want hoewel er geen duidelijke serverproblemen zijn die de game beïnvloeden, zijn er wel ernstige klachten van de community die de beoordeling van Once Human op Steam beïnvloeden. Momenteel is het “grotendeels negatief”, en er zijn verschillende belangrijke problemen die door spelers naar voren worden gebracht.

De eerste reden is het gebrek aan controllerondersteuning bij de lancering, iets wat het ontwikkelteam eerder via sociale media beloofde. Vanwege technische problemen is dit momenteel niet beschikbaar, wat betekent dat je met een muis en toetsenbord moet rommelen om in te voeren als je wilt invoeren.

READ  Assassin's Creed Valhalla post-launch DLC bevestigd

Dit leidt ook tot het tweede probleem dat door spelers wordt gemeld: het onvermogen om alle toetsen opnieuw in te binden. “Ik vind het niet prettig om de spatiebalk als springtoets te hebben, maar als ik deze loskoppel van een andere toets, kan ik geen taken binden die 'gebonden' zijn aan dezelfde toets en ze allemaal aan een andere sleutel moeten binden. sleutel in plaats van dezelfde sleutel”, luidt een bericht op het Game-discussieforum op Steam. “Het is nog erger voor gebruikers zonder QWERTY-toetsenbord”, antwoordt een andere gebruiker.

Het grootste probleem waar spelers mee te maken hebben, is echter het probleem dat we eerder noemden, namelijk de mogelijkheid om slechts één personage per account aan te maken. Vanwege deze beperking – en het schijnbare onvermogen om tekens te verwijderen – is het op dit moment niet mogelijk om opnieuw te beginnen of van server te wisselen. “Je kunt geen karakters verwijderen. Wie denkt dat dit een geweldig idee is en je kunt niet van server wisselen”, zegt een hoog gewaardeerde recensie. Een ander zegt: “Tekens kunnen niet worden verwijderd. Eén teken per account. Servers kunnen niet worden gewijzigd.”

Ondanks dit alles blijft het spel nieuwe mensen bereiken en neemt de populariteit ervan zeker toe in termen van aantal spelers. Aan het begin van dit artikel had Once Human 59.920 spelers en nu heeft het spel 77.586 gelijktijdige spelers, en dat aantal stijgt nog steeds.

Zodra de mens eruit is Je kunt gratis spelen op stoomAls je voor de eerste keer bij ons komt, kun je onze gids voor alle ex-menselijke afwijkingen en onze gids voor ex-menselijke leiders bekijken.

READ  Babylon's Fall-demo verschijnt op Steam na de lancering in maart

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks nieuws, recensies en handleidingen over pc-gaming, of u kunt… PCGN-dealstracker Om wat deals te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *