Microsoft verhoogt de prijzen voor Xbox Game Pass en introduceert een nieuwe “standaard” laag

Microsoft verhoogt de prijzen voor Xbox Game Pass en introduceert een nieuwe “standaard” laag

Weken nadat Microsoft bevestigde dat de volgende Call of Duty-titel bij de lancering op Xbox Game Pass zou verschijnen, heeft Microsoft aangekondigd Kondig aan Xbox heeft maandag een prijsverhoging aangekondigd voor zijn game-abonnementsservice in alle regio’s en niveaus. Het moederbedrijf van Xbox heeft ook een nieuwe Game Pass-laag geïntroduceerd, genaamd Xbox Game Pass Standard, die op de lanceringsdag geen toegang geeft tot first-party titels. De bijgewerkte prijzen worden vanaf 10 juli van kracht voor nieuwe abonnees van Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass Core en PC Game Pass.

Nieuwe prijzen voor Xbox Game Pass

In India zijn de maandelijkse abonnementskosten voor Game Pass Ultimate, die spelers toegang geeft tot de bibliotheek met games, releases van de eerste dag en andere voordelen op zowel Xbox- als pc-consoles, gestegen van Rs 549 naar Rs 829. Aan de andere kant kost een jaarabonnement op Game Pass Core spelers Rs 3.349, een stijging ten opzichte van Rs 1.999. Het goedkope niveau biedt een bibliotheek met geselecteerde games, evenals toegang tot online multiplayer op Xbox-consoles. Ondertussen zien de maandelijkse Game Pass-abonnementen voor pc een stijging van Rs 249 naar Rs 449. U kunt de volledige lijst met prijswijzigingen voor verschillende landen bekijken hier.

Hoewel deze nieuwe prijzen nu van kracht zijn voor nieuwe Game Pass-leden, zullen bestaande abonnees vanaf 12 september prijsverhogingen zien in hun terugkerende abonnementskosten.

Standaard gamepas

Microsoft introduceerde ook Game Pass Standard, een nieuw abonnementsniveau voor Xbox-consoles dat spelers een bibliotheek met honderden titels en alle voordelen van Game Pass Core biedt, inclusief online multiplayer en kortingen. Deze nieuwe categorie zal op de releasedag echter geen nieuwe first-party titels bevatten. Game Pass Standard zal de komende maanden verkrijgbaar zijn voor $ 14,99 (ongeveer Rs. 1.251).

READ  Robots at Midnight is onthuld door Finish Line Games voor Xbox en pc

Daarnaast kondigde het bedrijf aan dat het Game Pass voor consoles voor nieuwe abonnees zal stopzetten. Spelers die al zijn geabonneerd op het consoleniveau en de automatische verlengingsoptie hebben ingeschakeld, blijven toegang houden tot hun lidmaatschapsvoordelen. Microsoft zei dat de nieuwe wijzigingen aan Game Pass het in staat zullen stellen om “meer waarde en meer geweldige games aan Game Pass toe te voegen”.

De prijsverhoging kwam nadat Microsoft in mei had bevestigd dat Call of Duty: Black Ops 6, het volgende deel in de first-person shooter-franchise van Activision, op de eerste dag van de lancering op 25 oktober beschikbaar zou zijn op Game Pass.

Dit is ook de tweede prijsverhoging voor Xbox Game Pass nadat Microsoft de abonnementsprijzen in juli vorig jaar had verhoogd, toen de Game Pass Ultimate-prijzen in India stegen van Rs 499 naar Rs 549.


Affiliate links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze Ethische Verklaring voor meer informatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *