Nieuw: Promotiemateriaal over apotheekwerk KNMP

Nieuw: Promotiemateriaal over apotheekwerk  KNMP

Apothekers kunnen voortaan met promotiemateriaal de werkzaamheden in de apotheek onder de aandacht brengen. Presentaties kunnen worden gedownload van een nieuwe webpagina, zodat ze bijvoorbeeld op scholen het onderwerp kunnen promoten. Ook leest u over de inspanningen van de KNMP op de arbeidsmarkt, de onlangs gelanceerde #apotrots-campagne en adviezen voor werkgevers.

Naast de campagne #apotrots verzorgden KNMP en Optima Farma gezamenlijk PowerPoint-presentaties ter promotie van het beroep van apotheker en het beroep van apothekersassistent. Apothekers en apothekersassistenten kunnen deze presentaties downloaden en naar wens aanpassen om hun eigen verhaal te vertellen over het werken in een apotheek. Ook is er een document voor werkgevers met tips voor het behouden en aantrekken van apotheekpersoneel.

Tijdens het KNMP-journaal van 26 september werd aandacht besteed aan het onderwerp arbeidsmarkt. KNMP-directeur Reinier Bax besprak de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt in de apotheeksector met de president van Optima Farma, Trudi van Giffen. De webpagina zal in de toekomst verder worden bijgewerkt met meer producten en informatie.

Heeft u productopmerkingen of vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur een e-mail naar [email protected].

Ga naar knmp.nl/arbeidsmarkt

READ  Wat zijn de beste apps voor architecten?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *