Ervaar nu het stijlvolle nieuwe XCOM-achtige strategiespel met deze gratis Steam-download

Ervaar nu het stijlvolle nieuwe XCOM-achtige strategiespel met deze gratis Steam-download

Vereniging Lampenletters De lanceringsdatum is bijna daar, en als je hebt gewacht op de komst van XCOM’s stijlvolle rivaal uit de jaren dertig, is er behoorlijk goed nieuws, aangezien je de game nu zelf kunt spelen voordat hij volledig wordt uitgebracht – en in tegenstelling tot veel recente vroege releases. toegang krijgt tot aanbiedingen, hoeft u geen cent uit te geven om het vóór de lancering te proberen.

De volledige recensie van The Lamplighters League is nu vrijgegeven, vóór de volledige releasedatum van de game, dinsdag 3 oktober 2023. Maar je hoeft niet tot die tijd te wachten om het Art Deco-strategiespel te spelen, want je kunt het nu al proberen gratis dankzij een Steam-aanbieding. Als een eenvoudiger kijk op XCOM-tactieken die creativiteit aanmoedigen, is The Lamplighters League zeer geschikt voor nieuwkomers in het genre, of voor mensen die op zoek zijn naar een meer toegankelijke ervaring.

Door de controle over een groep agenten over te nemen die door omstandigheden bij elkaar zijn gebracht, word je het laatste bastion van verdediging tegen een sekte die uit is op wereldheerschappij. Als zodanig zul je de verschillende vaardigheden van elk lid van je team moeten leren kennen – die allemaal zijn gekozen uit een lijst met de beste stereotypen uit de jaren dertig die je maar kunt bedenken, en die daardoor des te leuker zijn.

Net als veel andere moderne turn-based tactiekspellen kun je met Lamplighters League missies starten met een realtime stealth-reeks waarin je een gebied verkent, je actieplan bedenkt en in sommige gevallen zelfs bepaalde doelstellingen voltooit voordat het gevecht zelfs maar begint.

READ  UP NHM-toelatingskaart voor fase 2, examen afgegeven op 14 februari; Download hier

Zodra de zaken echter op gang komen, moet je je tegenstanders op alle mogelijke manieren overwinnen – dat kan met conventionele wapens zijn, of door te profiteren van het drukmechanisme van het spel.

Het geldt zowel voor jou als voor hen, omdat de stress zich opstapelt als ze onder vuur liggen of zich in een verontrustende situatie bevinden. Je bereikt een breekpunt en je acties worden beperkt – maar zet de vijand voldoende onder druk, en je kunt een laatste zet uitvoeren om hem volledig buiten werking te stellen.

De Lamplighters League - De speler gebruikt de mogelijkheid om twee vijanden met elkaar te verbinden.

De Lamplighters League-demo is nu beschikbaar als gratis download op Steam. Je kan het krijgen hierwaar je de game ook aan je verlanglijst kunt toevoegen of kopen vóór de releasedatum van The Lamplighters League.

Eenmaal gelanceerd, komt The Lamplighters League op dag één ook naar Xbox en PC Game Pass, wat betekent dat je de volledige game kunt spelen als onderdeel van de gamebibliotheek van Microsoft als je een abonnement op de service hebt.

Als je er geen genoeg van kunt krijgen om je geest te verruimen, kijk dan eens naar de beste turn-based strategiespellen op Steam voor meer verbluffende puzzels. We hebben ook de beste gratis Steam-spellen uitgekozen als je op zoek bent naar meer dingen om te spelen zonder geld uit te geven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *