Nieuw PS5-rapport baart PlayStation Plus-abonnees zorgen

Het nieuwe PS5-rapport heeft goed nieuws voor iedereen behalve PlayStation Plus-abonnees op console. Eerder dit jaar kregen we te horen dat de PS5 CBOMB/CMOS-problemen heeft, wat betekent dat als de batterij van je console leeg raakt, je in een virtuele toekomst alle mogelijkheden verliest om digitale games te spelen omdat de PSN-servers niet meer bestaan. Een paar maanden geleden was dit probleem echter verholpen, althans dat dachten PlayStation-fans. Hoewel Sony het probleem dit jaar heeft aangepakt en hoewel ze het probleem grotendeels hebben opgelost, is het niet helemaal opgelost.

Omdat Do It Play Twitter overneemt, hebben fysieke PS5- en PS4-games die problemen hadden met het installeren op een console met een lege batterij geen problemen meer. Dit geldt ook voor PS4 en PS5 digitale games. Het is niet van toepassing op PlayStation Plus-games, of met andere woorden, games die je via PlayStation Plus op je console hebt staan.

Als je nu de exacte versie van PlayStation Plus leest, weet je dat je geen van de games bezit die je erdoor downloadt. Je hebt in principe verlengde huurcontracten. Dit is de reden waarom als je abonnementsperiode afloopt, je de toegang tot deze games verliest. Het ligt dan ook voor de hand dat PlayStation Plus-games niet werken als de dienst verdwijnt. Het is echter nog steeds niet perfect.

Het betaalt veel voor PlayStation Plus om online games te spelen. Er zijn echter PS4- en PS5-games die de maandelijkse gratis gamekosten betalen. Dit is natuurlijk goed. Je krijgt nog steeds veel waar voor je geld. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat je toegang tot deze spellen beperkt is.

Klik hier voor meer informatie over alles wat met PlayStation te maken heeft, inclusief het laatste nieuws over PS4, PS5, PlayStation Plus, PlayStation VR en PlayStation Now. Hier Of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

READ  Sneller dan Apple M1 Max, rookt AMD 5980HX, 11980HK

Written By
More from Lesley Curry
De nieuwe privacyverklaring van Apple stelt dat Thanos niet meer bestaat
Nieuwe Apple TV Transparantie van het volgen van applicaties De functie in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *