Nieuwe applicatie Football Zone | Al het nieuws uit de Krimpenerwaard

Nieuwe applicatie Football Zone |  Al het nieuws uit de Krimpenerwaard

sport-
261 keer gelezen

GOUDRIAAN / REGIO • Kort na de applicatie van dagblad Het Kontakt is nu ook de applicatie Regio-Voetbal geüpdatet. Zo is onder andere de navigatie verbeterd en is het design aangepast. Kontakt en Regio-Voetbal behoren tot uitgeverij Kontakt Mediapartners (KMP).

Met de applicatie heeft de gebruiker op elk moment van de dag nieuws, verslagen, previews, interviews en een bijgewerkt scorebord (programma, uitslagen en standen).

“De gebruikerservaring zal een sterke verbetering laten zien. Dit was een van de redenen waarom we besloten hebben om de Regio-Voetbal app te vernieuwen”, zeggen sitemanagers Rick den Besten en Gertjan den Ouden.

Regionaal voetbalnieuws in de app (van Alblasserwaard tot Krimpenerwaard, van Vijfheerenlanden tot West Betuwe en van Altena tot Bommelerwaard; in totaal een kleine 90 clubs) wordt dagelijks ververst en geactualiseerd. “Zo vers mogelijk natuurlijk”, benadrukt den Besten.

Bliksemsnel
Resultaten en standen worden altijd bijgewerkt. Dankzij de samenwerking met Voetbal Nederland wordt deze vrijwel direct na het laatste fluitsignaal van wedstrijden geüpdatet. Den Oden: “We zijn dus razendsnel met ons scorebord. Als extra service aan onze volgers worden de rankings getweet.”

lees functie
Voor een aangename leeservaring kan de “donkere modus” (donkere achtergrond) worden geselecteerd. De tekstgrootte kan worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. De applicatie heeft ook een leesfunctie.

Om snel op de hoogte te zijn van het belangrijkste nieuws kan push notificatie worden ingeschakeld.

De Regio-Voetbal app is gratis te downloaden androïde En iOS.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *