Infinity Strash: Dragon Quest – Die-hard Adventure wordt op 28 september gelanceerd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | AES, Nintendo Switch en pc

Infinity Strash: Dragon Quest – Die-hard Adventure wordt op 28 september gelanceerd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X |  AES, Nintendo Switch en pc

Dat heeft Square Enix bekendgemaakt Infinity Strash: Dragon Quest – Dagavontuur Het wordt op 28 september wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X | S, Nintendo Switch en pc (stoom). Pre-orders voor de game geven spelers een Legendary Dai Item Hero Outfit en The Hero Tutor Bond Memory.

advertentie. Blijf scrollen voor meer

Dragon Quest: Dai’s avontuur is een klassieke manga- en anime-serie gebaseerd op Dragon Quest, en een nieuwe anime-revival die onlangs in Japan is uitgezonden. Infinity Strash lijkt een aanpassing van een videogame te zijn van Dai verhaal avontuur.

Een nieuwe releasedatum-trailer, samen met een beschrijving van de game, via Square Enix, is hieronder te vinden.

Het legendarische Dragon Quest – Dai manga- en anime-avontuur komt aan in een opwindende RPG!

Beleef de gebeurtenissen van de anime opnieuw in Infinity Strash terwijl je de leiding neemt over Dai en de discipelen van Avan in hun strijd tegen het Dark Army!

  • Bond-herinneringen: Deze items bootsen iconische scènes uit de originele manga na. Verdien ze en rust ze uit om je vaardigheden te vergroten op basis van je speelstijl.
  • Herdenkingstempel: Speel door meer dan 100 kamercombinaties in de eindeloze kerker, waar monsters en vallen elke keer dat je binnenkomt veranderen. Hack en hak hordes vijanden om de laatste verdieping te bereiken.

verhaal

Er zijn vele jaren verstreken sinds de held de vrede in het land herstelde… In een wereld die wordt gekweld door de krachten van het kwaad, gaan de zwaardvechter en zijn metgezellen op pad om Hadler, de heer van de duisternis, te verslaan.

Op een afgelegen eiland in de zuidelijke zeeën leeft een jongen genaamd Dai tussen monsters, die ernaar verlangt ooit een held te zijn. Alles verandert wanneer de Dark Lord nieuw leven wordt ingeblazen.

Met een nieuwe crisis waarmee de wereld wordt geconfronteerd, doet Dai een belofte aan zijn mentor, ontmoet hij nieuwe vrienden en komt hij langzaam achter zijn onvermijdelijke lot… Dit is het begin van Dai’s avontuur en zijn zoektocht om een ​​echte held te worden!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *