Nieuwe beelden van Project Awakening zijn getoond op de Cygames Tech-conferentie

Cygames Debuut nieuwe clips voor haar September 2018 – Aangekondigd Actie-RPG Project Ontwaken Tijdens een Cygames Tech-conferentiesessie over procedurele backend-tools en het introduceren van functies voor open werelden in de Cyllista Game Engine.

Hoewel het officiële nieuws over de game sinds de eerste aankondiging stil is gebleven, is het hier en daar genoemd in discussies over de technologie. Bijvoorbeeld tijdens een CEDEC-presentatie 2020 Op 2 september 2020 verklaarde Cygames: “Bij Cygames werven we momenteel werknemers om met ons samen te werken aan de ontwikkeling van de Cyllista Game Engine en om Project Ontwaken, de eerste game gebaseerd op de Cyllista Game Engine.” Tijdens een Famitsu مقابلة Interview In mei 2021, Project Ontwaken Regisseur Junji Tago zei dat de game en de engine naast elkaar worden ontwikkeld en elkaar beïnvloeden.

Project Ontwaken geadverteerd voor Playstation 4.

Bekijk de clips hieronder. (MP4-versie Hier.)

(Noot van de redactie: het livestreamarchief van Cygames Tech Conference is niet langer beschikbaar. Elke sessie van de online conferentie zal op een later tijdstip afzonderlijk beschikbaar worden gesteld. We zullen een betere kwaliteitsversie van deze video hebben zodra de sessie online is.)

Bedankt, Resetten.

READ  No Game: False Dimension Review (Switch eShop)
Written By
More from Aubrey Mason
Aanmeldingen voor PS5-pre-order beschikbaar – Registreer je voor de kans om een ​​console te reserveren
Aangezien de console later dit jaar uitkomt, missen we nog steeds essentiële...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *