Koumajou Remilia II: Stranger’s Requiem verschijnt op 14 december

Koumajou Remilia II: Stranger’s Requiem verschijnt op 14 december

Kumajo Remilia II: Het Requiem van de Vreemdeling Het wordt gelanceerd voor Switch en pc via stoom Op 14 december publiceerden uitgever CFK en ontwikkelaar Frontier Aja.

In Japan zullen de standaard- en limited editions van de Switch verkrijgbaar zijn voor respectievelijk 4.400 yen en 7.700 yen. Deze laatste bevat een speciale doos met een nieuwe Banpai Akira-illustratie, een kunstboek van 36 pagina’s, een originele soundtrack van twee schijven (36 nummers) en een acrylpaneel met de nieuwe Banpai Akira-illustratie. De digitale versie kost 2.980 yen.

Hieronder vindt u een overzicht van het spel, aan de overkant Steam-pagina:

op

Kumajo Remilia II: Het Requiem van de Vreemdeling Het is een 2D side-scrolling actiespel met personages uit Toho-projecteen populaire serie geliefd bij fans over de hele wereld, en is een direct vervolg op Kumajo Remilia: De Scharlaken Symfonie.

voortbouwend op het vorige spel, Kumajo Remilia II: Het Requiem van de Vreemdeling Het is in meer dan één opzicht een substantiële upgrade van de vorige titel, met betere graphics en gameplay, een origineel verhaal rond een nieuwe held en een rijkere cast van personages. Ga op avontuur met hoofdmeisje Sakuya Izayoi terwijl ze samen met haar vrienden uit het kasteel op zoek gaat naar de bron die is verdwenen.

verhaal

“Onmogelijk! In die tijd ben ik er zeker van dat het Scarlet Devil Castle….”

Na het incident met de karmozijnrode mist die Gensokyo bedekt, merkt Sakuya Izayoi, de hoofdmeid van Crimson Devil Mansion, dat er iets anders mis is.

De mensen wier familie ik in het landhuis heb gebeld, zijn verdwenen, en een ongewenste gast heeft verklaard dat “de lente nog niet is aangebroken.”

Sakuya vertrekt onmiddellijk naar de locatie van het vergeten kasteel van Scarlet Devil, op zoek naar de reden hiervoor, maar vindt een scène die ze niet kan geloven: het kasteel staat daar weer…

Belangrijkste kenmerken

  • Nieuwe hoofdrolspeler: Sakuya Izayoi – Om een ​​andere gebeurtenis te onderzoeken die Gensokyo teistert, gaat Sakuya Izayoi, de hoofdmeid van de Crimson Devil Mansion, op een nieuw avontuur. Met behulp van haar bedreven meswerpvaardigheden en haar vermogen om de tijd stil te zetten, moet ze strijden tegen de mysterieuze figuren en monsters die het geïncarneerde kasteel van de Scarlet Devil bewonen!
  • Nog een mysterie rond het kasteel van de Crimson Devil – De beruchte youkai Yukari Yakumo verschijnt met de verdwijning van Remilia. Nieuwe vijanden, waaronder Ran Yakumo en Youmu Konpaku, verschijnen aan haar zijde en proberen Sakuya ervan te weerhouden Yukari op te sporen. Afgezien van hen kwamen Reimu Hakurei en andere vrienden van de Scarlet Devil Mansion op de een of andere manier naar binnen. Welke geheimen gaan schuil achter dit mysterieuze fenomeen?
  • Meer variatie aan partners, meer subwapens om uit te kiezen – Sakuya’s wapens en vaardigheden zijn gebaseerd op de gebeurtenissen uit het vorige deel van de serie, waardoor er meer variatie ontstaat in de intense gevechten waaraan spelers moeten deelnemen. Roep de hulp in van personages uit het vorige spel door ze als partners te gebruiken! Gebruik je subwapens en de capaciteiten van je partners om met alle verschillende situaties om te gaan waarin je terechtkomt.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  Geen enkele student is besmet geraakt bij SSLC-examencentra, zegt de minister van Onderwijs van Karnataka

Schakel over naar een fysieke releasetrailer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *