Nieuwe Digimon “multiplayer”-games in uitvoering

Digimon is weer helemaal terug, met veel nieuwe games.

Nieuwe advertentie via Twitter Digimon-producenten Kazumasa Habu en Takahiro Yokota bevestigen dat er “meerdere” Digimon-games in de maak zijn.

“Vandaag wil ik aankondigen dat we hebben besloten om Digimon World: Next Order op Nintendo Switch en steam uit te brengen”, zei Happo. “We hebben momenteel verschillende Digimon-gameproducten in de pijplijn.”

Digimon World: Next Order geeft de speler de opdracht om de digitale wereld te redden van totale chaos nadat de Machinedramon het overneemt. Digimon World: Next Order wordt op 22 februari 2023 gelanceerd op Nintendo Switch en pc via Steam.

“[Digimon World: Next Order] Het is een JRPG voor het fokken en trainen van monsters,” zei Yokota. “Je kunt twee Digimon-partners tegelijkertijd grootbrengen en trainen, de digitale wereld met hen verkennen en vechten met een monster-Dimon.”

Digimon World: Next Order is eigenlijk een heruitgave, die in 2016 debuteerde op PlayStation Vita. Nu maakt het zijn weg naar de Nintendo Switch en Steam, met enkele verbeteringen.

“We voegen twee handige nieuwe functies toe aan de Nintendo Switch- en Steam-versies”, zei Yokota. “De ene is minder moeilijk in de game ‘Beginner Mode’ en de andere ‘werkt’ om je sneller te laten bewegen in de digitale wereld.”

“Kijk uit naar Digimon World: Next Order en de komende Digimon-games”, zei Yokota. Wat de nieuwe Digimon-titels zullen zijn, valt nog te bezien, maar het is een goede dag voor Digimon-fans.

READ  Ascent heeft geen DLSS of Ray Tracing op Xbox Game Pass voor pc, maar wel op Steam

Meer lezen over Digimon? Bekijk Digimon World: Next Order Trailer en onze recensie van Digimon Survive.

Ryan Liston is een entertainmentjournalist en filmcriticus voor IGN. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason
Konami NFT-veilingschappen halen meer dan $ 160.000 aan verkopen op één dag
afbeelding: Konami / Kotaku Konami betrad de NFT-economie, ook wel bekend als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *