League of Legends Prestige-spelerskin debuteert in Champions Showcase

Als onderdeel van de langverwachte World Champion Show van 2022 wordt een toegewijde speler geëerd met een League of Legends Prestige-skin. Dit is de eerste keer dat Riot een speler van de Wereldkampioenschappen eert met een hoog profiel MOBAdie door het ontwerpteam zal worden ontwikkeld, evenals een leren lettertype dat de overwinning van het winnende team viert.

Het skin-lettertype weerspiegelt het kleurenpalet van het winnende team samen met het thema van de wereld en bevat vijf of zes helden die zijn gekozen door de spelers van het winnende team. Riot heeft spelers geen inzicht gegeven in wat ze kunnen verwachten met het uiterlijk van de Prestige, maar het lijkt waarschijnlijk dat het team het aan een MVP of speler zal geven wiens prestaties zo’n opmerkelijke onderscheiding verdienen.

De set bevat ook de teamsuite-skin, kenmerkende pictogrammen, summoner-randen en hero-chromas. Eerder dit jaar bracht Riot een Een video die een kijkje achter de schermen geeft In het proces van het ontwikkelen van een skin-lijn voor de 2021 Wereldkampioenen Edward Gaming.

Het League of Legends 2022 World Champion showcase-evenement zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2023, waardoor Riot-ontwerpers voldoende tijd hebben om aangepaste skins te ontwerpen die League-spelers met trots kunnen dragen. Het team beschrijft hun skinaanbod als promoties van drie tot vier weken in de game onder een specifiek thema met nieuwe skins en accessoires. Aanbiedingen bevatten vaak ook missies, die beloningen in het spel ontgrendelen.

Mode, zowel digitaal als fysiek, is altijd een integraal onderdeel geweest van League of Legends esports, zelfs met topontwerpers zoals Louis Vuitton Doe mee aan de actie door een reeks samenwerkingen te organiseren op Worlds in 2019.

READ  Beste games zoals GTA 5 voor pc

Het lijkt erop dat Riot niet van plan is de explosieve groei van League of Legends in de esports-gemeenschap en daarbuiten te vertragen. Het bedrijf heeft onlangs opdracht gegeven Lil Nas X componeert zijn jaarlijkse wereldlied Het zag ook mainstream succes met de populariteit van sub-geanimeerde Netflix-show, Arcane.

Wereldevenementen zijn momenteel aan de gang, met evenementen die plaatsvinden in New York, Atlanta en San Francisco tot het laatste evenement op 5 november.

League of Legends komt naar Xbox Game Pass en bevat nog veel meer LoL-helden Aanvankelijk. Als je echter helemaal nieuw bent in het spel, moet je onze gids voor: Top League of Legends-kampioenen Voor beginners, neem even de tijd om te beoordelen Hoe League of Legends te spelenzodat je meteen weet hoe je moet spelen.

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *