Nieuwe Fortnite-beloningen voor GeForce Now en Watch Dogs 2 op Xbox

Het grootste deel van 2022 werd Fortnite gratis beschikbaar gesteld op GeForce Now voor alle gebruikers. Voor een beperkte tijd kunnen gebruikers een speciale beloning claimen door het spel gewoon te spelen zoals ze dat normaal zouden doen. Bovendien komen er enkele games naar Xbox Cloud Gaming om hun catalogus te vullen, waaronder Watch Dogs 2.

Fortnite-beloningen op GeForce Now

Zoals velen wel weten, is Fortnite volledig gratis en voor iedereen beschikbaar om te spelen. Toen de game recentelijk zijn weg vond naar GeForce Now en zelfs Xbox Cloud Gaming, merkten meer gamers dat ze konden spelen, ongeacht op welk apparaat ze dit wilden doen.

Nu werken Fortnite en GeForce Now samen om een ​​geweldige bonus te bieden aan iedereen die tussen vandaag en 4 augustus speelt. Spelers die deelnemen aan een wedstrijd en van die bus springen, kunnen gratis een nieuwe Troy Axe krijgen.

Er zijn geen beperkingen op de Fortnite- en GeForce Now-bonus met betrekking tot lidmaatschap, wat betekent dat het hoogste niveau van GeForce Now dezelfde bonus zal zien als een gratis lid. Het apparaat waarop je speelt heeft geen invloed op het al dan niet krijgen van de nieuwe beloning, zolang je maar via GeForce Now speelt.

Bovendien voegt GeForce Now meer compatibele games toe aan zijn bibliotheek:

GeForce voegt nu 120fps-games toe aan mobiel

Als een indrukwekkende update voor Android-gebruikers die GeForce Now op hun apparaten gebruiken, heeft Nvidia onlangs de toevoeging en ondersteuning van 120 FPS-games op alle Android-apparaten in de toekomst aangekondigd. Voorheen was deze functie alleen beschikbaar voor een paar geselecteerde modellen.

READ  Hoe klein is de kleinste console van Microsoft, de Xbox Series S?

minimale eisen; Zolang gebruikers een 120Hz-apparaat en een goede internetverbinding hebben, zouden ze 120 fps moeten zien tijdens normale gameplay. Om toe te voegen, zal spelen op de GeForce Now Android-app de beste ervaring geven in vergelijking met spelen via de Nvidia-website. Hoe dan ook, je kunt nu de nieuwe Fortnite-bonus krijgen met GeForce Now, waardoor de streak met 120 fps wordt verbroken.

Xbox Game Pass Ultimate onthult het komende schema

Xbox Cloud Gaming staat de laatste tijd bovenaan en heeft een aantal echte fanfavorieten verzameld, niet alleen voor pc-gaming, maar ook voor cloud-gaming.

Xbox heeft deze week aangekondigd dat Watch Dogs 2 nu beschikbaar is om te spelen via cloudstreaming op Xbox Game Pass Ultimate. Als je niet bekend bent, speel je Marcus die in San Francisco woont en een talent heeft voor hacken. De game gebruikt die gedachte en het vermogen om je eigen revolutie te beginnen op een aantal behoorlijk indrukwekkende creatieve manieren.

Bovendien komen MotoGP 22 en Torment: Tales of Numenera ook aan op Xbox Game Pass Ultimate, die nu beschikbaar is om te spelen. Volgende week komt Inside, een “verhaalgedreven, duistere platformgame” waarmee je gruwelijke puzzels moet voltooien in een onzekere omgeving.

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *