Xbox Insider onthult datums voor toekomstige Xbox-evenementen

Op 16 maart kunnen fans uitkijken naar een nieuwe Xbox Game Show, die updates, trailers en gameplaybeelden zal bevatten voor veel van de indiegames die momenteel in ontwikkeling zijn. Dit is opwindend nieuws om naar uit te kijken de komende dagen, maar sommige fans vragen zich al af wat de toekomst in petto heeft. Een onlangs gepubliceerde Xbox Insider Nick Shabeshal gepost op: Xbox India-forums Microsoft is van plan om in mei en september grote evenementen te houden. Zoals bij elk lek, moeten fans dit voorzichtig doen totdat we officieel bericht krijgen van Xbox.

“Het huidige plan van wat mij werd verteld, was één show voor mei en één voor september.

Meer details heb ik niet gekregen.

Ja, voordat je het vraagt, ik vond het ook vreemd dat ze mei zeiden, terwijl juni een vaste plek is op E3, ” Shebshaal Nick schrijft.

Zoals Spischal Nick opmerkt, lijkt het moeilijk te geloven dat Xbox een maand voordat E3 begint een groot evenement zal plannen. Hoewel het bedrijf op dit moment geen aankondigingen heeft gedaan met betrekking tot E3, is Xbox doorgegaan met het ondersteunen van de branchebeurs, zelfs nadat sommige bedrijven zich terugtrokken of de aandacht naar elders verplaatsten. Xbox zal waarschijnlijk weggaan van E3, of het evenement van mei zal kleiner zijn vóór de grote show.

Xbox heeft een aantal grote games die dit jaar uitkomen, waaronder: redvale En de sterrenveld. redvale Het heeft momenteel geen bevestigde releasedatum, maar sterrenveld De release staat gepland voor november. Fans zullen waarschijnlijk iets langer moeten wachten om het laatste te horen, en het lijkt erop dat we waarschijnlijk meer informatie zullen te weten komen op E3 ​​of tijdens een evenement in mei. Voorlopig zullen Xbox-fans geduldig moeten wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft. Hopelijk heeft de Xbox Game Show van woensdag genoeg om fans in de tussentijd te begeleiden!

READ  Pre-ordergids voor Xbox Series X: beveilig je console als eerste

Denk je dat Xbox van plan is om E3 dit jaar over te slaan? Wat hoop je deze week te zien op de Xbox Game Show? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *