Nieuwe functies en hoe te installeren

Nieuwe functies en hoe te installeren

Android 14 kan nu worden gedownload en geïnstalleerd voor in aanmerking komende Google Pixel-smartphones. De Android-update van dit jaar voegt veel mogelijkheden voor generatieve kunstmatige intelligentie (AI) toe aan apparaten, waaronder de mogelijkheid om unieke achtergronden voor vergrendelschermen te maken.

Terwijl andere smartphonefabrikanten niet hebben aangekondigd welke toestellen de Android 14-update zullen ontvangen, kunnen bezitters van in aanmerking komende Pixel-modellen de Android 14-update direct downloaden.

Googlen

Compatibele Pixel-apparaten zijn onder meer Google Pixel 4a, Pixel 5, Pixel 5a, Pixel 6, Pixel 7 Pro, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a en Pixel Fold. De Pixel Tablet komt ook in aanmerking voor een upgrade naar Android 14.

Vraagt ​​u zich af hoe u uw Pixel-apparaat kunt updaten naar Android 14? Blijf deze handleiding lezen.

Installeer Android 14 op Pixel

  1. Open de app Instellingen op uw Pixel-smartphone
  2. Ga naar Systeem >> Systeemupdate >> Controleren op updates >> Downloaden en installeren

De meeste gebruikers ontvangen direct een melding waarin staat dat de nieuwe Android 14-update beschikbaar is om te downloaden. U kunt echter ook de beschikbare stappen volgen om de Android 14-update te installeren.

Zodra de Android 14-update is gedownload, wordt uw apparaat opnieuw opgestart om deze te installeren.

Android 14 is beschikbaar om te downloaden op Pixel-apparaten: nieuwe functies en hoe te installerenGooglen

Nieuwe functies op Android 14

Android 14 voegt verbeteringen toe aan de camera-app met een “Ultra HDR”-fotofunctie, betere zoom in apps van derden en verbeterde foto’s maken bij weinig licht. Met de update kan de Camera-app ook jouw documenten scannen die eventueel digitaal zijn opgeslagen.

Houd je van een dynamisch vergrendelscherm? Met Android 14 krijgen Pixel-smartphones nieuwe aanpassingsopties, waaronder aangepaste klokontwerpen voor het vergrendelscherm en snelkoppelingen op het vergrendelscherm. De AI-tool kan ook unieke achtergronden voor uw apparaat maken.

READ  De antwoordsleutel van HSSC Group D CET 2023 is beschikbaar op hssc.gov.in, download de link hier | Competitieve examens

Lees ook: Vijf opwindende nieuwe AI-functies in de Google Pixel 8-serie

En met Android 14 kunnen Pixel-gebruikers nu ook een zescijferige toegangscode aanmaken, naast het ondersteunen van toegangscodes. Dit laatste betekent dat gebruikers kunnen inloggen op applicaties zonder herhaaldelijk hun wachtwoord te typen.

Android 14 is beschikbaar om te downloaden op Pixel-apparaten: nieuwe functies en hoe te installerenOntsplashen

De nieuwe update verbetert ook de toegankelijkheidstools van Android, met een verbeterde lettergrootte en een grotere lettergrootte. In het hele besturingssysteem kunnen gebruikers nu knijpen, in- en uitzoomen. Flash-meldingen zijn eindelijk ook beschikbaar op Pixel-apparaten.

Lees ook: Google Pixel 8 Pro zet groot in op AI-mogelijkheden: ontdek hier de functies en prijzen

Het gecentraliseerde gezondheidsdashboard is er! Android 14 ondersteunt de nieuwe Health Connect API waarmee apps op je telefoon vanaf één centrale locatie toegang hebben tot gezondheidsinformatie.

Wat vind jij van de nieuwste Android-update? Laat ons uw mening weten in de reacties hieronder. Klik hier Voor meer handleidingen. Voor meer in de wereld technologie En WetenschappenLees verder Indiatimes.com.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *