Redfall heeft niet genoeg Steam-spelers om het team te vullen

Redfall heeft niet genoeg Steam-spelers om het team te vullen

Roodval, de coöpschieter voor vampieren van Arkane Austin. De game is vanaf het begin ongetwijfeld een noodlottig lot geweest en ontsierd door prestatieproblemen bij de lancering, maar blijft vooral opmerkelijk vanwege het feit dat hij niet opstartte, nadat hij sinds de release in mei in relatieve onbekendheid was geraakt. Als ik ‘mysterie’ zeg, had ik niet verwacht dat als je op Steam speelt, er momenten van de dag zijn waarop je niet echt een volledige coöplobby kunt opzetten, omdat er geen Er spelen niet genoeg mensen.

Redfall is in essentie een multiplayergame. Ook al kun je genieten van het meeslepende soloverhaal, er gaat niets boven het frontaal in een nest vraatzuchtige vampieren worden gestort en worden bevrijd uit hun fantastische, ondode klauwen.

Helaas zorgden de nogal lelijke prestatieproblemen van de game en de flauwe afwijkingen van wat ontwikkelaar Arkane goed doet ervoor dat het er niet in slaagde de volgende live-service te worden, waardoor het stevig naar de annalen van de geschiedenis werd verwezen en dit specifieke hoofdstuk van Arkane Austin’s algemene geweldige portfolio werd afgesloten. . Wat ik echter niet besefte is Hoe erg De game, waar we dol op waren in onze Redfall-recensie, lijkt tot nu toe goed te verlopen.

De afgelopen dagen is het aantal spelers van Redfall op Steam gedaald naar drie – ja, serieus. Dit betekent dat als je mee wilt doen en een online lobby wilt vinden zonder cross-play, je het echt moeilijk zult krijgen.

Helaas is het maximale aantal spelers niet veel beter. In de afgelopen 24 uur Steam-hitlijsten Opmerkingen Slechts 34 mensen hebben de reis naar Redfall gemaakt, en dat aantal is de afgelopen 30 dagen gestegen tot 48. Oh.

READ  Mortal Kombat 1-personages | computer spelletjes

Een grafiek die het aantal Redfall-spelers op Steam bijhoudt

Eigenlijk is het een schande. Ik ben dol op vampierspellen – de releasedatum van Vampire The Masquerade Bloodlines 2 kan niet snel genoeg komen. In mijn Redfall-preview prees ik het verhaal en het karakterontwerp van de game, maar het voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. Ik speelde het een beetje op Game Pass, maar het viel buiten de boot in een andere playthrough van VTM Bloodlines, en sindsdien heb ik het nooit meer aangeraakt.

Als je op zoek bent naar andere Game Pass-avonturen om je te helpen: we hebben een lijst met alle huidige PC Game Pass-games, evenals enkele gratis Steam-games als je wat geld wilt besparen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *