Nieuwe Going Rogue Steam-kortingen op veel rogue-lite- en Metroidvania-games

In veel opzichten lijkt de aanhoudende populariteit van dit luchtige schurkengenre een anomalie. Met opmerkelijke uitzonderingen zijn games geëvolueerd naar meer gastvrije ervaringen die spelers niet hard straffen als ze sterven. Aan de andere kant zijn de Marrons trots op hun vaak ernstige moeilijkheden, die spelers na één dode weer aan de start brengen. Terwijl sommigen dit ongetwijfeld vervelend vinden, vinden velen het overslaan van deze formidabele voedingsmiddelen ongelooflijk opwindend en heilzaam, wat ten minste gedeeltelijk verklaart waarom de bedrieger nog steeds succes heeft. Het is dus logisch dat Steam momenteel een hele verkoop heeft gewijd aan het genre, dat de naam draagt ga schurken.

Ik zeg het, maar in werkelijkheid zijn roguelites slechts een deel van de scherp geprijsde games die worden aangeboden, ondanks wat de naam van de verkoop suggereert. Het heeft zeker een aantal opmerkelijke rogue-lite, waaronder: dode cellen En onlangs uitgebracht Rogue Legacy 2. De verkoop biedt echter ook enkele no-nonsense Metroidvanias-spellen, evenals enkele die de ontwerpgevoeligheden van de Slechte geesten een reeks. Enkele van de veelgeprezen spellen, zoals Holle Nacht En Enter GungeonHun prijzen zijn gedaald tot slechts $ 5,99, waardoor een paar toch al wat goedkope adressen nog toegankelijker worden.

Deals die het waard zijn om voor te sterven

En de verkoop omvat niet alleen indiegames. Grote releases zoals Sekiro En Nioh 2 Ook kortingen. In het bijzonder , Star Wars Jedi: Fallen Verzoekdie normaal $ 39,99 kost, is nu geprijsd op $ 9,99.

Als je wilt profiteren van de Going Rogue Steam-uitverkoop, kan dat vanaf vandaag tot 9 mei om 13:00 uur ET. Dit zou in ieder geval sommige spelers voldoende tijd moeten geven om enkele van de meest geliefde games van de jaren 2000 en daarna in te halen. Wees gewaarschuwd dat vanwege de aard van deze typen, je het waarschijnlijk niet zult redden zonder enige toewijding.

READ  De grootste van Rainbow Six Siege was een "groene goo" -agent genaamd Flubber

Written By
More from Max Mcgee
Moon lancering voor pc op 16 december
PC-versie van de maan zal starten via stoom- werkgelegenheid 16 december 12:00...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *