Lario’s eerste grote sprekende rol was… een Britse supermarkt

Wauw!

afbeelding: nintendo

De inwoners van het Paddenstoelenrijk zijn niet zo dol op toespraken. Ze zullen de lange kont schrijven Brieven, zeker, maar als het gaat om hardop spreken, zullen de meesten ze beperken tot het enkele geluid of de ceremoniële scherts. Behalve, dit is Wario.

Terwijl je hem tegenwoordig alleen maar “WARIO” of “WAAAAA” hoort zeggen, over de versie van WarioWare DIY in 2009Dingen waren anders. Het is de eerste Een spel waarin Wario (en zijn vrienden) Hij zal in volledige zinnen sprekenDat lijkt heel vreemd als je terug in de tijd gaat en professionalsBabli legt uit Waarom gebeurt niet meer. Hier is een zeer verontrustend voorbeeld voor het geval je een herinnering nodig hebt:

Dat brengt me bij dit zeer gespecialiseerde maar zeer interessante stukje trivia: Games opnieuw uitvinden Gevonden Het was niet de game zelf die ons in staat stelde Wario voor het eerst met volle stem te horen, maar een vage advertentie voor de game die draaide vóór de release, Alleen in het VK en voor één supermarkt in het VK (Tesco) in het bijzonder:

Wat dit interessant maakt, althans voor mij, is die oude stemacteur De vocale talenten van Charles Martinet zijn erg synoniem In losse woorden of zinsdelen kan het vervelend zijn om meerdere zinnen tegelijk te horen en je af te vragen of hij het echt is.

Zoals, hoor een nummer “WAAAAA” en je kunt gaan, ja, dat is een martini oké. Hoor een volledige verkooppromotie waarbij elk opeenvolgend woord meer als een a . begint te klinken Grand Theft Auto IV Schurk, je begint aan jezelf te twijfelen.

En zij is! Games opnieuw uitvinden bevestigddoor met dezelfde man te communiceren, die het zich nog levendig herinnert, en in een e-mail te antwoorden:

Bedankt voor dat mooie jubileum! Ja dat was ik… Wat een leuke advertentie!

Voor een man die gewoonlijk een woord en een strottenhoofd kreeg, maar hele alinea’s tegelijk moest lezen, Ik wed dat het was!

READ  Shilpa Shetty inspireert me enorm, zegt Dil Toh Happy Hai Ji-acteur Donal Bisht in exclusieve chat
Written By
More from Aubrey Mason
De dump bevat 14.000 audio foli-bestanden voor elk item dat je plaatst
op het dak, evacuatie Het ziet eruit als een eenvoudig spel. Je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *