Nieuwe Guilty Gear -Strive- Happy Chaos DLC krijgt nieuwe gameplay-trailer

Nieuws

Vandaag heeft Arc System Works een trailer uitgebracht voor de aankomende DLC van de game voor Guilty Gear -Strive-, Happy Chaos.

Arc System Works heeft vandaag een gameplay-trailer uitgebracht van Guilty Gear’s aankomende DLC -Strive- personage, Happy Chaos.

De trailer geeft een overzicht van de bewegingen van Happy Chaos en duikt in wat je moet weten om met hem te gaan spelen.

Het is officieel uitgebracht op 3 december, maar je kunt het morgen (30 november) pakken als je de seizoenspas hebt.

Hieronder zie je de trailer.

Comet Gear-StriveMomenteel beschikbaar voor PS5, PS4 en pc. Hij zij Meer dan 500.000 exemplaren verzonden.

Als je meer van het spel wilt zien, kan dat Bekijk de lanceringstrailerEn Veel spelen, De De originele aankondiging van EVO 2019En ex aanhangwagen De Sol Badguy en Ky Kiske Show en Mai’s Thriller. andere aanhangwagen Axl Low . onthuld, Een Bekijk meer gameplayVorige promotievideo onthuld! Shep Zanov en PotemkinEn Eén toont meer dan de twee die Faust onthuldeanders Focussen op Ramlethal Valentine, Een Millia Rage en Zato show = 1En Een ander onthult Liu Whitefang en NagoryukiEn Toon een GiovannaEn Eén focus op Mito Anji, Een Toon ik-Nee, Een Focus op het verhaalen een onthullende Goldlois Dickinson, En Jack-O’.

U kunt ook videogidsen bekijken voor: Sol en KiEn Mei & AxlEn Chip en PotemkinEn FaustEn Duizenden bozeEn dus = 1En Ramlital ValentijnEn Liu WeifangEn NagoryukiEn GiovannaEn Angie MitoEn ik doe nietEn Goldlois Dickinson, En Jack-O’.

READ  Door bevolkingsproblemen in de "Nieuwe Wereld" kunnen AI-vijanden letterlijk het spel winnen

More from Madison Garrett
Dag van het hoepelspel: Nebraska vs. Pennsylvania
Nebraska Cornhuskers (5–15, 1–12) versus Pennsylvania Nitany Lyons (4–11, 7–12) Dinsdag 23...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *