Nieuwe Halo Infinite Update heeft goed nieuws voor Xbox Series X-spelers

2020 was een achtbaanjaar voor Xbox-fans die uitkijken naar de release van Halo oneindig op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en pc. In juli werd de game eindelijk onthuld tijdens een verdeeldheid zaaiende receptie, die maanden later leidde tot een vertraging. Nu heeft de game geen releasedatum en verlaten meer ontwikkelingsleiders het project. Volgens Xbox-baas Phil Spencer, Halo fans hoeven zich geen zorgen te maken over de nieuwste ontwikkelingen om afscheid te nemen.

Vorige maand werd onthuld dat Halo Infinite’s projectdirecteur Chris Lee liet 343 Industries en het spel achter zich. Zonder enige context is dit niet erg alarmerend, maar het was niet de eerste of zelfs tweede projectleider die het project halverwege de ontwikkeling verliet. Combineer dit met een vertraging en een verhaal over Halo Infinite’s moeilijke ontwikkeling, die al bestond dankzij geruchten en hoe lang de game al in ontwikkeling is, nam echt een vlucht.

Dat gezegd hebbende, sprekend tegen GameSpot, Suggereerde Spencer dat deze verandering maanden in de maak was. Verder voelt Spencer zich goed over het team van 343 Industries en heeft hij geen “specifieke bezorgdheid” over de studio. Spencer merkt zelfs op dat hij de omzet gezond vindt, omdat het resultaat een team is dat bestaat uit mensen die echt gemotiveerd zijn om te werken aan waar ze aan werken.

“Soms is wat de pers bereikt, of wanneer bepaalde dingen intern worden aangekondigd, al maanden eerder gebeurd. Ik heb dus echt veel vertrouwen in Bonnie [Ross] en het team daar met Joe en Pierre, wat ze laat in de zomer deden. Ik voel me goed over waar we zijn in dat team. Ik maak me geen zorgen over 343. Ik denk eigenlijk dat omzet op de lange termijn een gezonde zaak is, omdat we mensen willen die echt gemotiveerd worden door de dingen waaraan ze werken. “

READ  een eeuwenoud epos komt binnenkort naar console en pc

Voor veel Xbox-fans is dit geweldig nieuws. Hoewel het duidelijk is Halo Infinite’s de ontwikkeling is niet volgens plan verlopen – duidelijk door de vertraging – het klinkt alsof het verhaal dat het in ontwikkeling is, niet bepaald indicatief is voor de situatie.

Halo oneindig is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc. Op het moment van publicatie is er geen bericht over een releasedatum. Alles wat we weten is dat Halo fans zullen moeten wachten tot ten minste 2021 om te zien of de opmerking van Spencer waar is of dat het gewoon een PR-spin is.

Written By
More from Max Mcgee

Amazon lanceert Regina King’s regiedebuut ‘One Night In Miami’

In het kielzog van Regina King’s regiedebuut ‘One Night in Miami’, dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *