Nieuwe Halo Infinite-vergelijking toont indrukwekkende beelden en prestaties

Halo Infinite’s tweede technische preview voor meerdere spelers ging dit weekend van start en er is nu een nieuwe Xbox-vergelijkingsvideo uitgebracht, met geweldige beelden en prestaties.

de eerste In juli van dit jaar is de technische preview opnieuw gelanceerdEn na het lanceren van deze reis, benadrukte de vergelijking van het Xbox-platform solide prestaties op vrijwel alle consoles, behalve de basis Xbox One. Nu is er een andere vergelijking ontstaan, en zo te zien zijn de spelprestaties op alle platforms met een grote marge verbeterd, hoewel de prestatiemodus van 120 fps voor deze rit is uitgeschakeld in de S-serie.

343 industrieën kondigden de lancering aan van twee “Full Blown”-tests voor de multiplayer-technologie “Full Blown” in het weekend en het volgende weekend

Het is echter interessant hoe de game werkt op de Xbox One X – tijdens de eerste vlucht draaide Infinite op 30 fps, maar voor deze vlucht is het nu mogelijk om de game op 1440p en 60 fps te spelen via de modus Nieuw toegevoegde prestaties in de nieuwste versie van Microsoft. – Gen-eenheid. Bekijk hieronder de nieuwe vergelijking.

  • Let op: deze vergelijking is gemaakt met een versie in ontwikkeling. De verstrekte gegevens kunnen variëren in toekomstige releases/updates.
  • De S-serie heeft geen 120fps-prestatiemodus in deze technische preview. Het zal waarschijnlijk opnieuw worden opgenomen in toekomstige releases.
  • Xbox One X heeft een prestatiemodus toegevoegd. Het is nu mogelijk om te spelen op 1440p/60fps met dynamische tijdreconstructie.
  • Aanzienlijk verbeterde framesnelheid in vergelijking met eerdere versies op alle platforms.
  • Kwaliteitsmodus voor Series X en One X biedt betere schaduwen, anisotrope filtering en grotere geometrie in de tekenafstand.
  • Speciale verwijzing naar sommige texturen. Ze hebben een verbluffende kwaliteit op alle platforms, ondanks de hogere resoluties op de OneX- en X-serie.
  • Sommige tinten voor contactlenzen zijn alleen verkrijgbaar in de X-serie.
  • Reflecties werden gegenereerd met behulp van SSR en cubemaps. Xbox One heeft geen SSR-reflexen.
  • We kunnen nog steeds enkele grafische fouten in de interface zien.
  • Laadtijden zijn bijna 6 keer sneller in de S/X-serie.

Halo Infinite wordt op 8 december gelanceerd voor Xbox One, Xbox Series X/S en Windows 10. Zoals gezegd wordt de tweede multiplayer-game momenteel getest en 343 Industries heeft volgende week een derde multiplayer-reis aangekondigd.

READ  Nvidia's RTX 3060 Ti: waar en wanneer te kopen

Written By
More from Lesley Curry

Falcon and Winter Soldier set photo onthult verrassende wending van een superschurk

Falcon and the Winter Soldier is weer begonnen met filmen na een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *