Nieuwe iOS-app voor diavoorstellingen: PhotoMeister speelt foto’s en video’s draadloos af op smart-tv’s

Nederland, Naarden, 15 juni 2021. MeisterApps – een Nederlands technologiebedrijf – heeft de lancering onthuld van een nieuwe iPhone- en iPad-app die het voor iOS-gebruikers gemakkelijker maakt om foto’s en video’s op het grote scherm te bekijken. Er zijn geen externe hardware, Apple TV, kabels of ontwerpersvaardigheden vereist.

Speel diavoorstellingen draadloos af op tv

Van het tonen van vakantie- of trouwfoto’s van geliefden tot het samenstellen van video’s met collega’s, de nieuwe app maakt eenvoudig diavoorstellingen die draadloos kunnen worden afgespeeld op smart-tv’s. PhotoMeister biedt gebruikers de mogelijkheid om nog meer te genieten van hun digitale herinneringen. Het Nederlandse techbedrijf heeft de app ontwikkeld op een manier die past bij elk smart tv-merk, waaronder Samsung, Sony, LG, Panasonic, Philips, Hisense en nog veel meer.

De nieuwe slideshow-app is gratis te downloaden in de App Store. Zodra de installatie van de applicatie is voltooid en de gebruiker de applicatie opent, zoekt deze automatisch naar beschikbare Smart TV’s. Vervolgens kan de gebruiker een smart-tv selecteren en beginnen met het maken van een diavoorstelling door simpelweg de opnamen te selecteren. De enige vereiste is dat het iOS-apparaat verbonden moet zijn met hetzelfde netwerk als de Smart TV.

De PhotoMeister-app bevat handige functies om het meeste uit je foto’s en video’s te halen. Zo is het mogelijk om verschillende muziektracks toe te voegen en de speelduur aan te passen. Het is ook mogelijk om diavoorstellingen met anderen te delen. Hiervoor kunnen social media tools worden gebruikt, waar de gebruiker deze direct op Instagram, Facebook of WhatsApp kan plaatsen.

READ  Coronamelder is in 2020 de tweede meest gedownloade iOS-app van Nederland

Geen ongebruikte foto’s of onnodige kosten

Volgens Elard Tissot van Patot – Director of Marketing bij MeisterApps – maakt PhotoMeister het gemakkelijker en betaalbaarder voor gebruikers om te genieten van speciale herinneringen. “MeisterApps krijgt regelmatig verzoeken van klanten om een ​​app voor diavoorstellingen met foto’s te ontwikkelen. Die vraag hebben we beantwoord. Men hoeft niet langer ongebruikte foto’s en video’s op zijn iPhone achter te laten. Met deze app hoef je ook niet veel geld uit te geven aan Fotoalbum afdrukken. PhotoMeister zorgt ervoor dat mooie herinneringen een leven lang worden bewaard in minder dan 5 minuten.”

Gebruikers kunnen de PhotoMeister-app gratis downloaden. De pro-versie bevat extra functies zoals uitgebreide muziekselectie, geen watermerk, delen met het gezin en 24/7 klantenservice. U kunt kiezen tussen twee soorten abonnementen: maandelijks (3,49 €) of jaarlijks (14,99 €). Het jaarabonnement wordt geleverd met een gratis proefperiode van drie dagen. Men kan ook kiezen voor een eenmalige aankoop, die € 22,99 kost.

PhotoMeister kan hier worden gedownload:
https://apps.apple.com/app/apple-store/id1531869784?mt=8

Meer van MeisterApps
MeisterApps BV is in 2019 opgericht om innovatieve, flexibele en bewezen oplossingen voor smart TV-gebruikers te ontwikkelen. Het bedrijf verkoopt apps aan de meeste grote tv-merken, waaronder Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Amazon Fire TV en Roku TV.

Contact
MeisterApps BV
Tuin 62
1412 LC Naarden
Holland
www.PhotoMeister.app
Elard Tissot van Patot – Hoofd Marketing
[email protected]

Dit artikel is een inzending en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

More from Madison Garrett

Support Nintendo Switch-fout, foutcode 2123-1502, waar komt de fout vandaan?

In de afgelopen dagen lijkt er een fout te zijn opgetreden in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *