Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) start update van augustus

De augustus-update is nu beschikbaar in Nederland voor de Galaxy Note 20 Ultra. Wat betreft de reguliere Note 20, die zal waarschijnlijk snel volgen, of in ieder geval in de komende dagen.

Galaxy Note 20 (Ultra) Augustus 2021-update

Deze week vond Samsung’s Summer Unpacked evenement plaats. En voor het eerst in tien jaar is daar geen nieuwe Note gelanceerd – behalve de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3. Gisteren vroegen we ons af of de Galaxy Z Fold 3 een goede vervanging zou zijn voor een nieuwe Note – vandaag de gemiddelde Galaxy Note 20-updates circuleren gelukkig.

Om precies te zijn ligt er een verrassend grote download klaar voor de Note 20 Ultra. Een pakket van meer dan 738 MB bevat de N986BXXU3DUH2-firmware. De wijziging vermeldt echter geen voor de hand liggende gebieden die kunnen worden verbeterd. de Algemene stabiliteit van functies Het is verbeterd. Daarnaast wordt natuurlijk de augustus-patch geïnstalleerd.

Deze patch bevat ongeveer 34 fixes voor Android en acht voor Samsung’s One UI-interface en apps. Niet alle kwetsbaarheden worden deze maand uitgelegd. Er wordt aangenomen dat er geen nieuwe informatie zal worden vrijgegeven totdat de patch-implementatie is voltooid.

READ  Download Jr Engineer Paper 1 Admit Card NU
More from Madison Garrett

Het voetbal dat van Clemson spel overgaat versus de verdediging van de Staat van Ohio

Dit is wat je moet weten als Clemson de bal passeert tegen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *