Nieuwe League of Legends-kampioen Gwen’s Ability Kit is onthuld

De nieuwste kampioen doet mee League of Legends Ze is Gwen, een herrezen pop die tot leven lijkt te zijn gekomen dankzij Viego dodelijke magie​ Gwen werd voor het eerst onthuld door Teaservideo vorige weekEn Riot heeft dinsdag zijn volledige line-up uitgebracht. Ze lijkt een moed te zijn die moeilijk op te sluiten is.

De Gwen-groep moet er al heel lang goed mee vertrouwd zijn Liga Spelers. Ze is geïncubeerd in bekwaamheid en is niet bang om dichtbij en in karakter bij haar vijanden te komen. Met haar gigantische schaarwapen kan ze extra schade aanrichten op basis van een percentage van haar gezondheid, en de meeste van haar vaardigheden genezen haar, in ieder geval een beetje.

Haar unieke en hoogste impactvermogen is W, genaamd Hallowed Mist. Hallowed Mist creëert een gebied rond Gwen dat haar wat extra bepantsering, magische weerstand geeft en vooral haar immuun maakt voor alle aanvallen van helden buiten de mist. Dit betekent dat als haar tegenstanders Gwen willen bevechten, ze het risico moeten nemen om haar te benaderen.

Het zou Gwen waarschijnlijk raken League of Legends“Public Beta Environment” ergens in de komende paar dagen, en vindt zijn weg naar de live game na twee weken testen. Tot dan, hier is een overzicht van al zijn mogelijkheden.


Negatief – duizenden bezuinigingen

De basisaanvallen van Gwen brengen de bonusmagische schade toe die wordt toegebracht op basis van een percentage van haar gezondheid. Basisaanvallen op helden zullen haar genezen van een deel van de schade die ze heeft aangericht.

Q – de knip!

Gwen snijdt snel twee tot zes keer haar schaar af, waardoor magische schade aan de kegel ontstaat. Gwen zal de verhalen minimaal twee keer doen en één fragment toevoegen voor elke basisaanval die Gwen op een vijand heeft geland (maximaal vier voor een totaal van zes). Vijanden in het midden van elke clip brengen echte schade aan, plus extra magische schade van Thousand Cuts.

W – heilige mist

Gwen laat heilige mist draaien om haar gedurende vijf seconden te omringen, en krijgt wat bepantsering en magische weerstand als ze binnen is. Vijanden buiten de mist kunnen Gwen met geen enkele vaardigheid richten of raken. De mist zal Gwen volgen de eerste keer dat ze het probeert te verlaten, maar de volgende keer zal het verdwijnen.

E – Skip ‘n Slash

Gwen duwt een korte afstand en maakt haar aanvallen mogelijk door gedurende vier seconden het bereik en de snelheid te vergroten en magische schade te raken. Als je de vijand gedurende deze tijd aanvalt, wordt 50% van de afkoelperiode van deze vaardigheid hersteld.

Y – borduurwerk

Gwen kan het Needlework tot drie keer werpen, maar hij moet binnen 8 seconden een vijand raken om elke volgende worp te ontgrendelen. Elke groep vuurt naalden in een rij af om magische schade toe te brengen, vijanden te vertragen en extra magische schade toe te passen op Gwen’s Thousand Cuts. De eerste dobbelsteen zal één naald afvuren, de tweede drie, en de laatste worp zal vijf afvuren, voor een totaal van negen naalden en negen toepassingen van duizenden stukken om vijanden te raken.

READ  'Nintendo brengt in 2021 een verbeterde Switch-console uit' | NU
Written By
More from Aubrey Mason

Jammu en Kasjmir besproken door Pakistan, Bangladesh? Rapporten Raise Wenkbrauwen In India

De Pakistaanse premier Imran Khan heeft een telefoontje gepleegd met de tegenhanger...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *