Lees hier alles over de nieuwe digitale beweging in Kerala

Kerala Pension is een digitale beweging van de Schatkist, de regering van Kerala, en NIC-Kerala is een mobiele app die alleen bedoeld is voor gepensioneerden in Kerala van wie de uitkeringen worden betaald via de Schatkist van Kerala. Deze app helpt gepensioneerden om de fijnere pensioengegevens te bekijken, alle persoonlijke gegevens die beschikbaar zijn bij de schatkist, inclusief contactadressen, uitwisselingsgegevens en grootboekgegevens. Deze app biedt ook adressen van alle treasury-kantoren in het land. Veel gebruikers willen meer weten over het downloaden van Kerala Pension App.

Download de Kerala Pension-app

Veel gebruikers vragen zich af hoe ze de Kerala Pension App kunnen downloaden. Het is een heel eenvoudige procedure, elke gebruiker kan, afhankelijk van zijn platform, naar zijn eigen app stores gaan, zoals de App Store voor Apple en de Play Store voor Google. Hier kunnen ze naar de app zoeken en deze naar hun smartphone downloaden om deze te gebruiken.

Kerala gepensioneerde portal

De pensioenvleugel van het ministerie van Financiƫn houdt zich bezig met de beleidsvorming en het opstellen van de pensioenregels in Kerala. De cel Welzijn van gepensioneerden, die deel uitmaakt van de pensioenvleugel, houdt zich bezig met het welzijn van alle soorten gepensioneerden en is betrokken bij het tijdig aanpakken van de grieven van de gepensioneerde / gepensioneerde organisaties. In Kerala kan een werknemer die met pensioen moet, 18 maanden voorafgaand aan zijn pensionering ouderdomspensioen en andere gerelateerde voordelen aanvragen. Na ontvangst van deze aanvraag stuurt het afdelingshoofd deze na verificatie en goedkeuring naar de bevoegde pensioenautoriteit.

READ  Beste mobiele games 2020 voor iPhone en Android

De Pensioenautoriteit keurt op haar beurt de (pensioen) uitkeringen goed en verwijst de boetebeschikking voor toestemming door naar de Accountant-Generaal. De openbaar accountant geeft een pensioenbetalingsopdracht op basis waarvan de Schatkist het pensioen en andere uitkeringen gaat uitbetalen. Pensioenbeoordelingen worden uitgevoerd door schatkist / bankrekeningen van pensioenuitbetalingsautoriteiten op basis van richtlijnen die door de overheid zijn uitgegeven op basis van aanbevelingen van de Salaris / Pensioenen Review Commissie.

Digital Kerala Initiative

Alle staten sluiten zich aan bij het Digital India Initiative en doen dit door de meeste overheidsactiviteiten en -documenten digitaal beschikbaar te stellen. Het zal het land helpen om op weg te gaan naar een volledig digitale omgeving. Het helpt mensen ook om al hun overheidsgerelateerde werk digitaal uit te voeren, in het comfort van hun eigen huis. De Kerala Pension App is een van hun eerste apps om deze digitale beweging vooruit te helpen. Met deze app kunnen mensen pensioenen aanvragen en hun gegevens digitaal bijhouden.

Promo-afbeeldingsbron: afbeelding door rupixen.com op Unsplash

Written By
More from Eda Greene

Sonic Dash overschrijdt 500 miljoen downloadmarkeringen

een Sega Vrijdag (17) heeft aangekondigd dat de mobiele game sonisch streepje...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *