Nieuwe look Google Meet wordt nu uitgerold voor Android-app

In september werd al een nieuwe look voor de mobiele app Google Meet gepresenteerd. Vanaf nu rolt de nieuwe interface ook uit voor alle Android-smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe interface Google Meet wordt nu uitgerold

Nadat de desktopversie al grondig was aangepakt, is het tijd voor de Google Meet mobiele app. Bovenaan zie je nu twee grote knoppen. Met één knop kun je een vergadering invoeren die al aan de gang is. De andere knop geeft je drie opties als je erop tikt. Zo start je direct een meeting of plan je deze in Google Agenda. U kunt ook informatie over die afspraak opvragen en deze vervolgens snel met anderen delen.

Bent u aangemeld met het verkeerde Google-account? Dan kun je eenvoudig wisselen door rechtsboven op je profielfoto te klikken en het juiste profiel te kiezen. De update is ook eerder uitgerold voor iOS, zoals te zien is in de onderstaande screenshots.

Meer over Google Meet

Google Meet werd begin april tijdelijk gratis te gebruiken in verband met de coronapandemie. Ook is het mogelijk om gesprekken naar een groter scherm te casten en is er nu ruisonderdrukking toegevoegd. Hierdoor hoor je tijdens een online meeting geen storende achtergrondgeluiden meer.

Onderaan de Gmail-app is ook een Google Meet-tabblad geïntroduceerd om sneller een gesprek te beginnen. Wil je dat niet? Bekijk dan onze tip om dat tabblad uit te schakelen.

Download Google Meet voor Android

De nieuwe look voor de vergader-app wordt nu uitgerold voor elke Android-gebruiker, maar was op de Android Planeteditors nog niet zichtbaar. Heeft u al Google Meet op uw apparaat? Duik dan de Play Store in en kijk of er een update klaar is. Heeft u de app nog niet geïnstalleerd? Klik op de onderstaande knop om Meet gratis te downloaden.

READ  Radar covid app spanje nu pas in gebruik in madrid

Download Google Meet in de Play Store (vrij)

Lees meer over Google:

More from Madison Garrett

Sommige PS5-games komen een week te vroeg aan voor spelers in het VK

Britse retailers sturen op 12 november exemplaren van PlayStation 5-games, een volle...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *