Nieuwe Lost Ark-update halveert kosten

De nieuwste update van Lost Ark, Spells in Spades, deed meer dan alleen een Arcanist-klasse en een aantal leuke zomeractiviteiten aan de MMO toevoegen. Het bracht een grote verandering teweeg in de kosten van het slijpen van versnellingen, iets wat het ontwikkelingsteam in de officiële patch-opmerkingen behandelde. Reddit-gebruiker omark96 Hij stelde een aantal foto’s samen die precies laten zien hoeveel je kunt verwachten te besteden – of te besparen, afhankelijk van hoe je het bekijkt – met de kortingen van de nieuwe update, inclusief kortingen afhankelijk van je Stronghold-onderzoek, wat goed nieuws is als je alternatieven en laat Autoriteit niet voorbij gaan.

Normaal gesproken kun je verwachten dat je 2 miljoen zilver en minstens 3.000 goud uitgeeft om itemniveau 1340 te bereiken en nog eens 12.000 goud om 1370 te bereiken, wat de meeste eindspelinvallen en -activiteiten vereisen. Dit gaat niet in op de vereisten voor Leapstone met vijf cijfers, Guardian Crystals en meer – daarom nemen sommige spelers hun toevlucht tot het maken van gouden bots.

Sterke kortingen waren bijna nodig als je niet al je tijd wilde besteden aan het slijpen en je goudbehoefte met minstens 3000 kon verminderen.

Het bijwerken van spreuken in schoppen verhoogt uw kansen op succes en verlaagt uw goudkosten met 30%, naast andere procentuele verlagingen. De cijfers zijn goed, maar het daadwerkelijke eindresultaat zien is iets heel anders.

Nu, volledig Stronghold-onderzoek verlaagt de kosten van goud om itemniveau 1340 te bereiken tot slechts 900, terwijl je kristalbehoefte met meer dan de helft wordt verminderd, hoewel je nog steeds bijna 20.000 sprongen nodig hebt.

READ  Je kunt nu 10 uur Dragon Quest 11 gratis spelen op Steam

Grinden is nu relatief eenvoudiger dan bij de lancering dankzij het grotere aantal beschikbare raids en uitdagingen, maar dat maakt het niet leuk. We hopen dat deze nieuwe downgrade ervoor zorgt dat het eindspel evenwichtiger aanvoelt terwijl we wachten op meer updates.

Over nieuwe updates gesproken, er is nog genoeg aan de horizon, inclusief nieuwe klassen. Ruim alle extra Lost Ark-hoofdstukken op die op onze handige lijst komen.

Written By
More from Max Mcgee
Alienware’s Concept Nyx is een Plex-server voor pc-gaming
Wat als je zou kunnen beginnen met spelen? oneindige uitstraling Op je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *