Unreal Tournament 3 X brengt de populaire Arena-shooter uit de jaren 2000 gratis terug op pc

De Steam-pagina Unreal Tournament 3, dat lange tijd inactief is geweest sinds de game in 2007 werd gelanceerd, heeft een onverwachte update gekregen: de game heet nu Unreal Tournament 3 X en is volledig gratis voor alle spelers zonder in-game aankopen.

Nog steeds grotendeels ongewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke release uit 2007, biedt de beschrijving van de game deathmatch, team deathmatch, capture the flag en andere multiplayer-modi, samen met een campagne voor één speler. De pagina voegt eraan toe dat de nieuwe client cross-play zal bevatten tussen spelers op Steam, de Epic Games Store en GOG.com, wat betekent dat alle pc-spelers verbinding kunnen maken en samen kunnen spelen.

De confrontatie met Necris zal binnenkort weer verschijnen.

De nieuwe aanbieding onthult ook dat deze nieuwe, gratis te downloaden versie van Unreal Tournament III dezelfde zal zijn als in 2007 – wat de pagina specifiek beschrijft als “de volledig uitgeruste, bekroonde first-person shooter die je bent”. ve gedaald with” – maar het zal geen microtransacties bevatten van welk type.

Unreal Tournament 3 kreeg veel bijval toen het eind jaren 2000 werd gelanceerd Officiële GameSpot-recensie Hij noemde het “buitengewoon spannend en nu net zo leuk als in eerdere afleveringen.” [of Unreal Tournament]. Op dit moment is er geen bewerkingsvenster ingesteld voor Unreal Tournament 3 X.

Unreal Tournament 3 was een van de toekomstige games Verlies van online diensten in het nieuwe jaar, samen met de originele Rock Band-trilogie, Dance Central 1-3 en andere inzendingen in de Unreal-franchise.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot ontvangt mogelijk een deel van de opbrengst als u iets op onze site koopt.

READ  Humble Choice December 2020 bevat 14 games en een maand EA Play Pro
Written By
More from Max Mcgee
Bespaar $ 150 op deze monsterlijke 8TB SSD, groot genoeg voor 32 exemplaren van Call of Duty
Games worden groter en groter en dat geldt ook voor de schijven...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *