Nieuwe Mario Sports-game gelekt van Nintendo Insider

Volgens een bekende Nintendo-insider is er nog een Mario Een sportgame die al in ontwikkeling is bij Nintendo, Bandai Namco en Now Entertainment. De insider merkt verder op dat het “zeer waarschijnlijk” is dat dit een nieuw bestand is Mario-honkbal De game, die sinds 2008 inactief is Super luie Mario Het werd uitgebracht via de Nintendo Wii. Helaas is dat de omvang van het rapport, behalve een korte teaser met gastpersonages, met name Pac-Man. Het rapport komt binnen Zippo spreekteen insider en leaker die zijn betrouwbaarheid in het verleden heeft bewezen, vooral als het gaat om Nintendo en persoonlijkheid. En voor wat het waard is, ze hebben de vorige nieuwe afleveringen doorgegeven Mario Sports serie voordat het officieel werd aangekondigd.

In het nieuws van vandaag bereidt Nintendo een gloednieuw spel voor Mario Sports De game wordt dit keer ontwikkeld door Bandai Namco en Now Entertainment. De kans is groot dat deze nieuwe versie er komt Mario-honkbal De serie, die sinds 2008 geen nieuwe inzending meer heeft gezien Super luie Mariohoewel honkbal verscheen Mario Sports-supersterren voor 3DS in 2017.”

Aangezien tennis, golf en voetbal hun nieuwe afleveringen al op de Switch hebben gekregen, lijkt het onvermijdelijk dat honkbal nu zijn glans krijgt als de laatste primaire sport in de serie die nog niet is aangeraakt. Met andere woorden, naast de melding is dit ook gewoon een veilige voorspelling.

Neem voorlopig alles hier met een korreltje zout. Dit is allemaal niet-officiële informatie, en zelfs als deze correct is, kan deze ook worden gewijzigd. Deze game kan worden geannuleerd of op de weg worden uitgebracht en ineens zou niet al die informatie nauwkeurig of relevant zijn, ervan uitgaande dat het in de eerste plaats was.

READ  Onofficiële Blockverse-game verdwijnt uit Minecraft NFT met meer dan 1 miljoen dollar

Wat Nintendo betreft, het heeft geen commentaar gegeven op dit gerucht en de speculaties die het creëerde. Meestal geeft hij geen commentaar op geruchten, lekken of iets van het onofficiële en speculatieve soort. Er is geen reden om te verwachten dat dit patroon in dit geval zal doorbreken, maar als dat het geval is, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken.

Written By
More from Aubrey Mason
Leugens aangekondigd door Physical Editions P.
Fireshine Games heeft een samenwerking met Neowiz aangekondigd om fysieke versies van...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *