Nieuwe My Hero Academia mobiele game aangekondigd

Fans van de populaire shounen-actie-anime My Hero Academia kunnen binnenkort een gratis te spelen mobiele game krijgen die in 2021 komt voor iOS en Android.

Er worden momenteel veel populaire anime uitgezonden, met Mijn held Academia is een van de meest populaire lopende. Fans van deze show zullen blij zijn te vernemen dat in 2021 een nieuwe gratis te spelen mobiele game voor deze anime zal worden uitgebracht.

Deze game werd aangekondigd in het populaire Japanse shounen-mangamagazine Jump in een komende uitgave. De vertaalde titel van het spel is Mijn Hero Academia Ultra Impact. De aankondiging is echter nog niet officieel, aangezien sommige abonnees van het tijdschrift hun nummers eerder hebben ontvangen dan bedoeld.

GERELATEERD: Demon Slayer doodt het in Japan, zelfs volgens pre-pandemische normen

Zoals veel anime mobiele games, komt dit aan Mijn held Academia game heeft een gacha-systeem en optionele micro-transacties. Dit kan gevaarlijk zijn voor spelers met losse portemonnees en slechte bestedingsgewoonten, dus spelers moeten voorzichtig zijn met hun in-game aankopen.

Deze nieuwe game volgt het verhaal van het origineel Mijn held manga en anime waarbij veel van de personages die in de serie werden gevonden, beschikbaar zouden zijn. Het bevat een turn-based vechtsysteem en nieuw exclusief artwork voor de personages van het spel.

Wanneer de officiële Twitter en officiële website opengaan nadat de beoogde uitgave van het tijdschrift voorbij is, zal er waarschijnlijk meer informatie beschikbaar komen. Spelers kunnen zich in de komende toekomst bovendien aanmelden voor een gesloten bèta van de game.

Omdat dit in een Japans tijdschrift werd aangekondigd, is het niet bekend of er een officiële Engelse vertaling voor deze mobiele game zal worden uitgebracht of helemaal niet. Anime-gebaseerde gacha-games hebben eerder gefaald met de recente sluiting van Magisch record‘s servers van Puella Magi Madoka Magica nog vers in het geheugen van anime-fans.

READ  Britse regelgevende instanties pakken misleidende mobiele game-advertenties aan

Mijn Hero Academia Ultra Impact wordt in 2021 uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten.

MEER: Oudere vrouwen houden van ultra-gewelddadige kookanime Golden Kamuy

Bron: DualShockers

geo reiziger bergbeklimmen truc

Genshin Impact Player deelt een eenvoudige klimtip


Over de auteur

Written By
More from Eda Greene

Square Enix brengt stabiliteitspatch uit voor Marvel’s Avengers op pc

Square Enix zegt dat het “op de hoogte is van een aantal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *