Nieuwe QUByte Classics-titels aangekondigd voor PS4, Xbox One en Switch – Glover, Iron Commando, Brave Battle Saga en meer

QUByte Interactief Een nieuwe line-up van QUByte Classics-titels aangekondigd – een heruitgave van oude games voor Playstation 4En de Xbox OneEn de bekeerlingen– inclusief Nintendo 64 En de Speel station leerplan Glover.

Bekijk hieronder de volledige selectie van nieuwe advertenties.

Versla huns (2023)

  • De archieven van Beat ‘Em Up: Iron Commando and LegendIJzer Commando Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Franse studio Passage gebied en laat los Super Nintendo-entertainmentsysteem Op 10 februari 1995 in Japan. legende Het werd ontwikkeld door dezelfde studio en voor het eerst uitgebracht in april 1994 in Noord-Amerika.
  • steen beschermerssteen beschermers Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Britse studio Eurocom en werd in november 1994 uitgebracht voor het Super Nintendo Entertainment System.

leerplans

  • GloverGlover is een puzzel avonturenspel Het bestaat uit zes werelden met 30 verschillende niveaus. Je bestuurt een aantrekkelijke handschoen die met twee vingers loopt, de bal passeert en speelt met de stuiterende rubberen bal. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Britse ontwikkelaar Interactive Studios en werd op 16 november 1998 in Noord-Amerika uitgebracht voor de Nintendo 64.

RPG (2023)

  • Epische dappere strijd: legende van de magische krijgerEpische dappere strijd: legende van de magische krijger Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Taiwanese studio Chuanpu Technology en uitgebracht voor: Sega Genesis/MegaDrive 1996.
  • De legende van WukongDe legende van Wukong Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Taiwanese studio Gamtec en uitgebracht voor SEGA Genesis / Mega Drive in 1996.

Bekijk hieronder een selectie van de trailers.

Epische dappere strijd: legende van de magische krijger

Glover

IJzer Commando

legende

De legende van Wukong

READ  Nier Replicant Datamine Hints in Switch-plannen
Written By
More from Lesley Curry
Google Nieuws wordt persoonlijker met herontwerp van desktop
Google Nieuws heeft een bestand gekregen Een nieuw likje verf voor desktopgebruikers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *