Victoria 3 update maakt het vermijden van een burgeroorlog moeilijker

laatste paradox Geweldig strategiespel, Victoria 3, is nu uit het wild, en hoewel het ambitieus, gedetailleerd en fantastisch is, heeft het enkele problemen. Een van die redenen is dat de Amerikaanse Burgeroorlog, waarin de zuidelijke slavenstaten zich afscheidden om hun rechten op het bezit van slaven te behouden, vrij gemakkelijk te vermijden is – je hoeft er helemaal niet tegen te vechten. Paradox zegt dat dit probleem slechts een van de vele is waar het aan werkt voor de aankomende Victoria 3-patch.

In een bericht op Paradox Forums getiteld Bekende bugsHet Victoria 3-team somt 19 problemen op die momenteel worden bijgehouden en biedt tijdelijke oplossingen en/of een fix-pand.

“De Amerikaanse Burgeroorlog zou gemakkelijk kunnen worden vermeden, en als die zou uitbreken, zou de Unie slavenstaten kunnen bevatten en vice versa”, zegt de lijst. “Hoewel burgeroorlogen en staatsselectie voor revolutionaire landen dynamisch worden bepaald op basis van politieke steun en radicalisme, en verschillende vormen kunnen aannemen in verschillende spelprocessen, is dit specifieke resultaat niet bedoeld en zal worden aangepakt”, legt Paradox uit.

De ontwikkelaar zegt dat Paradox Launcher in sommige gebruikersconfiguraties het instellingenbestand niet kan ontleden, waardoor het onmogelijk is om de taal en andere instellingen in het opstartprogramma te wijzigen. Als dit in uw installatie gebeurt, raadt Paradox aan om de Windows-toepassing Programma’s toevoegen of verwijderen te gebruiken om alle exemplaren van het Paradox-opstartprogramma te verwijderen en het spel vervolgens opnieuw te starten.

Een probleem vermeld op onze website Victoria 3 recensie Is dat de lijn in de begrotingssaldografiek, die verschijnt wanneer u met uw muis over het budgetnummer in de bovenste menubalk beweegt, vaak buiten de omtrek van de grafiek wordt getekend en soms van het scherm verdwijnt. Paradox zegt dat het dit probleem ook onderzoekt, maar in de tussentijd zal de streak zichzelf geleidelijk corrigeren gedurende de gamedagen.

READ  The Waylanders geeft een voorproefje van zijn tweede hoofdstuk in de Middeleeuwen in een nieuwe trailer

Kortom, deze bekende problemen zijn aan de gang en we onderzoeken onze gemeenschappen voortdurend op problemen die ze aan de orde stellen. “We doen ons best om het in de kortst mogelijke tijd op te lossen, zodat je zorgeloos van je games kunt genieten.”

Bekijk onze gids voor: Victoria 3 cheats en console-opdrachten Als u uw campagne stabieler wilt maken in plaats van deze te verminderen.

Written By
More from Max Mcgee
De omzet van Football Manager bedraagt ​​33 miljoen
Football Manager behoort nu regelmatig tot de topgames op Steam, en zelfs...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *