Nieuwe testserver gedetecteerd en downloadlinks

Er zijn nieuwe testservers voor seizoen 5 van Call of Duty Mobile onthuld, wat betekent dat je alle aankomende content kunt uitproberen voordat deze officieel wordt gelanceerd.

COD Mobile Seizoen 4 bevindt zich in de laatste fase en loopt binnenkort ten einde en het volgende grote seizoen in de game begint. Terwijl COD Mobiel seizoen 5 Nog enkele weken verwijderd, kunnen geïnteresseerden enkele van de aankomende inhoud en functies uitproberen door de COD Mobile Season 5 Test Build APK te downloaden via een link.

Hierdoor kunnen spelers nieuwe en aankomende dingen ervaren die gepland zijn voor seizoen 5 van COD Mobile, inclusief een geheel nieuw aanvalsgeweer voor het seizoen, zelfs objecten.

Dus spelers die enkele van de aankomende functies willen uitproberen en het nieuwe seizoen willen ervaren, kunnen de COD Mobile Season 5 Test Build downloaden om een ​​idee te krijgen van wat er gaat komen.

Lees meer: ​​Call of Duty Mobile Seizoen 5: Alles wat we tot nu toe weten

Hier zijn alle details over de nieuwe COD Mobile seizoen 5 testserver en downloadlinks voor degenen die het vroeg willen proberen.

COD Mobile Seizoen 5 Testserverinhoud en downloadlinks

Enkele details over wat er komt in Call of Duty: Mobile Seizoen 5 zijn onthuld via Testservers. Met COD Seizoen 5 zal de Perseverance-functie enkele prestaties opleveren. Een nieuw aanvalsgeweer genaamd Oden zal in het spel worden geïntroduceerd en het zal ook een legendarische versie hebben.

Er zijn ook enkele nieuwe herlaadanimaties die hun weg naar het spel zullen vinden. Een ander item dat wordt getest voor seizoen 5 van COD Mobile is de Echo Grenade, die gebruikmaakt van geluidsgolven om vijanden te lokaliseren.

READ  De GATE 2021-scorekaart is vrijgegeven op gate.iitb.ac.in, hier is hoe je deze kunt downloaden

Er zijn naar verluidt ook enkele wijzigingen aangebracht in de scorestreaks. Als je echter alle geplande functies wilt testen om toegang te krijgen tot COD Mobile in seizoen 5, kun je de nieuwste Test Build APK downloaden via de onderstaande links.

Deze COD Mobile seizoen 5 APK-downloadlinks zijn geleverd door een prominente leaker en dataminer Call of Duty: mobiele lekken en nieuws.

De downloadgrootte is ongeveer 700 tot 800 MB, afhankelijk van de versie die u kiest. Volg deze stappen om het COD Mobile seizoen 5 test build APK-bestand te installeren:

  • Ga naar “Instellingen > Beveiliging en privacy”
  • Selecteer “Apps van onbekende bronnen installeren”
  • Ga naar de map Downloads en installeer het APK-bestand door op de knop Installeren te klikken.
  • COD Mobile seizoen 5 gelanceerd

Als u tijdens de installatie de foutmelding “Probleem met het parseren van het pakket” krijgt, downloadt u de bestanden opnieuw en begint u opnieuw.


U vindt de nieuwste Games en esports nieuws Hier bij GiveMeSport.


Nieuws nu – Sportnieuws

Written By
More from Eda Greene
Nieuwe Code Geass Mobile Game & Anime-serie aangekondigd
Vermaak Vandaag werden tijdens een livestream vanuit Japan niet één, maar twee...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *