Nieuwe trailer van King of Fighters 15 seizoen 2 onthult nieuwe details en personagevensters, cross-bèta en balansupdate


De Samurai Shodown beta rollback komt ook naar Steam
Terug op Evo 2022 gaf SNK fans een glimp van wat ze aan het koken zijn voor hun nieuwste vechtgame, en nu zijn er nog meer details over wat er gaat gebeuren en wanneer.

De ontwikkelaars hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor The King of Fighters 15 seizoen 2, waarin hun volgende personage-vrijgavevenster, een cross-bèta- en balansupdate en een rollback-bèta voor Samurai-shodown worden onthuld.

Zoals opgemerkt in de trailer, lijken we bevestiging te hebben dat seizoen 2 DLC-personages als individuen zullen worden gelanceerd in plaats van als een volledig team zoals seizoen 1, en de eerste die het nieuwe jaar aftrapt, is Shingo Yabuki in januari 2023.


Samen met Shingo komt er een nieuwe Balance-update om een ​​nieuwe stap te zetten in het aanpassen van de volledige selectie van de game, maar dat is niet het enige waar fans de komende maanden naar uit hoeven te kijken.


Het is niet verwonderlijk dat Kim Kaphwan op de tweede plaats staat op de DLC-lijst, en vermoedelijk zal het rond dezelfde tijd vallen dat KOF15 gepland staat voor platformonafhankelijke bètatests tussen PlayStation, Xbox, Steam, Windows en de Epic Games Store ergens volgend voorjaar.


Samurai Shodown-spelers krijgen ook een stukje van de taart, aangezien de rollback-test pas in januari naar de Steam-versie van de game komt, hoewel de volledige update ergens in 2023 op PlayStation, Xbox, Steam en Epic zal beginnen.

READ  Welke games zou je graag zien met Xbox FPS Boost?


Er zijn meer personages gepland voor jaar 2 van KOF15, maar het lijkt erop dat we waarschijnlijk een tijdje moeten wachten om te zien wie ze zijn in dit huidige tempo.

More from Madison Garrett
Nieuwe Xbox-ervaring wordt uitgerold naar Xbox Insiders
Dinsdag begon Microsoft met het uitrollen van zijn nieuwe Xbox Experience –...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *