Halo Infinite’s Forge ziet eruit als een Xbox-droommoment

Toen Dreams op PlayStation werd gelanceerd, was het echt een goed moment om de onbenutte creativiteit uit de hoofden van spelers te zien stromen. Het was praktisch het eerste platform in zijn soort voor consoles dat gamers een tijdje in semi-ontwikkelaars veranderde.

Halo Infinite’s Forge – een bekend concept dat op veel manieren is vernieuwd en vernieuwd – voelt voor mij aan als het soort Xbox-teller dat zal volgen. Het zal zeker een bron van frustratie bij spelers zijn, evenals een antwoord op de grote vraag waar Halo Infinite vanaf hier naartoe gaat nadat het sinds de lancering geen zinvolle inhoud meer heeft gekregen.

We spraken met de hoofdontwerper achter Forge, Michael Schur, over wat ongetwijfeld de krachtigste iteratie van Forge tot nu toe is, wat de nieuwe versie anders doet en wat ze in de toekomst hopen toe te voegen.

Welke mayo Of het kan geen overstromingen omvatten.

Wanneer werd besloten dat Forge deel zou uitmaken van de Winter-contentdrop?

Ergens deze zomer waren de teams het eens over de specifieke inhoud die deel zou uitmaken van de Winter Refresh. Natuurlijk wilden we allemaal de Forge zo snel mogelijk in handen van onze fans krijgen, dus het samenstellen van coöpcampagnes en missieherhalingen met de Forge-toolkit leek een geweldige manier om dat doel te bereiken.

Was er een moment waarop je het gevoel had dat je haar gewoon mee uit had kunnen nemen, of was ze nog niet klaar om te gaan?

We sturen al een paar jaar preview-builds van Forge naar Forge Council-leden, dus er is al een tijdje een werkbare versie van Forge, maar pas halverwege deze zomer was Forge op een plek waar we hadden zin om het op een zinvolle manier aan het live product toe te voegen. We hebben echter geprofiteerd van de extra tijd voorafgaand aan de winterupdate om bugs op te lossen, op te poetsen, te testen en ervoor te zorgen dat we helemaal klaar zijn voor lancering.

READ  Microsoft News Briefing Report: 10 Years of the Surface, Xbox Games Showcase en meer

Oneindige Aura Forge

Het lijkt erop dat Forge, althans deze versie ervan, een waar droommoment voor Xbox zou kunnen zijn. Sommige dingen die ik mensen tot nu toe heb zien doen, zijn gek, hoe zijn sommige manieren waarop de Forge is geëvolueerd sinds we hem voor het laatst zagen?

De grootste upgrades van Forge deze keer zijn:

  • Spelers kunnen objecten meten; Een complete game-wisselaar.
  • Creature-budget verhoogd naar 7.000 items, van 1.600 items in Halo 5.
  • Scripting is eenvoudiger en efficiënter dan ooit met ons visuele scriptsysteem genaamd Node Graph.
  • Kaarten ondersteunen nu Spartaanse bots, waardoor spelers ervaringen kunnen creëren en deze op nieuwe manieren kunnen testen.
  • Forge beschikt over een geheel nieuw verlichtings- en weergavesysteem dat de visuele getrouwheid van de Forge zo dicht mogelijk bij in-house ontwikkelde content brengt.

Er zijn ook talloze levenskwaliteitsupdates, zoals de mogelijkheid om acties ongedaan te maken of objecten in mappen te ordenen voor een betere tracking. We zullen Forge in de loop van de tijd blijven updaten met nieuwe functies, bugfixes, updates van de levenskwaliteit en inhoudsverminderingen.

Historisch gezien waren de kaarten en soorten games die mensen konden ontwikkelen binnen de Forge. Kunnen we van spelers verwachten dat ze hun eigen geschreven verhaalinhoud ontwikkelen, is het zo sterk?

Ja, Forge is zo sterk. We zijn actief op zoek naar de beste manier om AI voor onze interne campagne naar Forge te brengen; Dit zal de eerste stap zijn om onze spelers in staat te stellen ervaringen te creëren die meer leunen op de singleplayer-, coöp- en PVE-ruimtes. Op de lange termijn zien we Forge als een platform voor een breed scala aan ervaringen, waaronder ervaringen die afwijken van onze first-person shooter multiplayer-roots.

READ  SoulCalibur 2 HD is onlangs verwijderd van Xbox

Oneindige Aura Forge

Aangezien het in bèta is, neem ik aan dat Forge zal worden gezien als een platform dat in de loop van de tijd kan worden toegevoegd? Nu de hoofdstukken wegvallen, denk ik dat er thema-inhoud kan worden toegevoegd waar spelers mee kunnen rommelen?

We hebben Forge ontwikkeld met het live-servicemodel in gedachten en hebben plannen om in de loop van de tijd consistente updates te bieden en inhoud te verminderen. We werken momenteel aan het toevoegen van meer objecten aan het Forerunner-bord met een thema en gaan hierna over op de volledig thema-set Verbannen objecten. Op de lange termijn willen we de Flood and Covenant-objectborden aan de Forge toevoegen, maar we zijn nog niet klaar met die plannen. We willen samenwerken met de community om de onderwerpen die ze belangrijk vinden beter te begrijpen, zodat we ze in staat kunnen stellen de ervaringen op te bouwen die ze willen spelen.

Andy’s kamer uit Toy Story die uit de smidse komt, is een van de coole dingen die ik lang geleden heb gezien. Heb je iets gemaakt of iets uit de test van de concurrentie zien komen?

De creaties van Red Nomster zijn zeker in veel opzichten verbluffend en leggen de lat opvallend hoog. Het is moeilijk om Forge-ervaringen op deze manier te vergelijken, ze zijn allemaal zo verschillend! Elke dag ontdekt het team geweldige nieuwe creaties van de Forge-community, en daar zijn we heel blij mee. Na verloop van tijd zal de kwaliteitslat voor Forge-creaties blijven stijgen, grotendeels dankzij community-minded mensen zoals Red Nomster die Forge-middelen en video-tutorials leveren om van te leren.

READ  Is Among Us op Xbox One? Komt het aan op de Xbox-gameconsole?

De Halo Infinite Winter Update is nu uit en bevat Campaign Network Co-Op, Mission Replay, Forge Beta en heel veel nieuwe content die gratis is voor alle spelers. Je kunt er hier meer over lezen.

Written By
More from Vanessa Hale
Shadow Legacy op Xbox Game Pass?
Zal Ereban: Shadow Legacy beschikbaar zijn op Xbox Game Pass? Op 12...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *