Nieuwe update beschikbaar om Samsung Galaxy S21-fouten voor Android 12 op te lossen

Samsung rolt nu een nieuwe Android 12-gebaseerde update uit voor de Galaxy S21. De update is bedoeld om de bugs op te lossen die verantwoordelijk waren voor het stoppen van de uitrol van Android 12 voor de S21-serie voor Kerstmis. De update is ook beschikbaar in Nederland en België.

Galaxy S21: nieuwe bugfix-update beschikbaar voor Android 12

Sterker nog, Android 12 is al weken beschikbaar op de Galaxy S21. Na de bekende Whatapp-videobug en een aantal kleinere updates besloot Samsung echter vlak voor de kerst te stoppen met de volledige upgrade van het toestel. Een probleem met het Google Play-systeem heeft bij veel gebruikers voor allerlei problemen gezorgd. Het was duidelijk dat Google eerst een fix voor Android zelf moest uitbrengen.

Dat is nu gebeurd, want de nieuwe update is al klaar voor de Galaxy S21-serie. Een update van ~ 250 MB brengt de apparaten in de keten naar de G99*BXXS3BULC-firmwareversie, op voorwaarde dat je al de nieuwste updates hebt geïnstalleerd. Als je de laatste tijd niet bent overgestapt op Android 12, is deze update natuurlijk een stuk groter.

De changelog in de nieuwe update vermeldt niet de specifieke bugs die zullen worden verholpen. Voor het gemak gaan we er vanuit dat de verbeteringen in het Google Play systeem veel problemen automatisch zullen oplossen. Omdat onze hardware de laatste tijd prima werkt, kunnen we hier niet direct nagaan wat er precies is verbeterd. Is u iets opgevallen na het installeren van de nieuwe firmware?

READ  volg het met deze 4 handige apps
More from Madison Garrett
Kijk: het gebaar van voetballer Alireza Jahanbakhsh naar de fotograaf tijdens de wedstrijd wint harten
Alireza Jahanbakhsh kwam de fotograaf te hulp nadat haar koets was gevallen.©...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *