LA en Metro slaan handen ineen om mobiele app voor cyberbeveiliging te lanceren – Daily News

De Los Angeles County Metropolitan Transportation Authority heeft dinsdag 28 december aangekondigd dat het is gaan samenwerken met de stad Los Angeles om een ​​gratis app voor mobiele beveiliging te lanceren – om mensen in Los Angeles County te beschermen tegen cyberdreigingen op openbare wifi-systemen.

“Het bieden van een veilige en beveiligde omgeving voor de 10 miljoen inwoners van Los Angeles County om te wonen en te werken, is net zo belangrijk als internet altijd is geweest”, zegt Hilda L. Solis, voorzitter van de Metro Board van Los Angeles County en hoofdinspecteur.

“Terwijl LA County de toegang tot openbare wifi, inclusief de hele vloot van metrobussen, blijft uitbreiden, levert LA Secure toonaangevende technologie om ervoor te zorgen dat alle activiteiten die u op hun mobiele apparaten uitvoert veilig, privé en beveiligd blijven.”

Ambtenaren zeggen dat LA Secure onmiddellijke bescherming zal bieden tegen nieuwe en evoluerende bedreigingen op zowel mobiele iPhone- als Android-apparaten. Zodra de app is gedownload, wordt de gebruiker in realtime gewaarschuwd voor bedreigingen en wordt informatie gegeven over hoe verder te gaan. Als iemand probeert verbinding te maken met een scam-wifi, zal de app de gebruiker onmiddellijk op de hoogte stellen van de beveiligingsrisico’s. De app biedt ook bescherming tegen “phishing” – e-mails die zijn ontworpen om op frauduleuze wijze persoonlijke informatie te verzamelen.

“De stad en het graafschap Los Angeles hebben de verantwoordelijkheid om inwoners zowel fysiek als digitaal te beschermen – een verantwoordelijkheid die we zeer serieus nemen”, zei burgemeester Eric Garcetti. “Via LA Secure komen we deze belofte na en geven we mensen de middelen die ze nodig hebben om online veilig te blijven.”

READ  2021 Delhi Forest Ranger eindresultaat vrijgegeven @ forest.delhigovt.nic.in, download hier

Metro zei dat de app deel uitmaakt van een reeks verbeteringen aan de klantervaring en dat alle meer dan 2.300 bussen die onderweg zijn al gratis wifi-toegang hebben. Metro waarschuwde dat cyberaanvallers zich steeds vaker richten op mobiele apparaten omdat ze niet dezelfde bescherming hebben als desktop- en laptopcomputers. Ondertussen is volgens Metro bijna de helft van het Amerikaanse internetverkeer op mobiele apparaten en smartphones.

“We zijn verheugd om deze feestdagen het geschenk van online beveiliging aan onze klanten te brengen. We zien LA Secure als een nieuwe kans om meer toegang en meer gelijkheid te bieden aan onze transportklanten, van wie velen een laag inkomen hebben, geen eigen Internettoegang en sterk afhankelijk van Wi-Fi.-Fi public, “zei Stephanie N Wiggins, CEO van Metro. “We zijn van mening dat iedereen een veilige online ervaring op ons platform verdient en we kijken ernaar uit om de privacybescherming die beschikbaar is via dit belangrijke programma te versterken.”

De app “LA Secure” is ontwikkeld door Zimperium. Mensen kunnen het gratis downloaden in de Apple App Store en Google Play Store.

Written By
More from Eda Greene
ATMA 2021-passen vrijgegeven, kijk hoe te downloaden
De toelatingskaart voor het AIMS Management Admission Exam (ATMA 2021) is onlangs...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *