Nieuwe Xbox-ervaring wordt uitgerold naar Xbox Insiders

Dinsdag begon Microsoft met het uitrollen van zijn nieuwe Xbox Experience – een geüpgradede gebruikersinterface die consistent zal zijn tussen Xbox-platforms, inclusief mobiele apps, Xbox Game Pass op pc, Xbox One en Xbox Series X. Microsoft onthulde details over de nieuwe gebruikersinterface vorige week, maar vanaf dinsdag zullen spelers het zelf gaan zien.

Delen van het nieuwe ontwerp zijn deze week beschikbaar, maar Microsoft zal doorgaan met het updaten van de lay-out en de functies totdat de Xbox Series X in november wordt uitgebracht. Microsoft zei dat spelers geen “drastische” verandering op Xbox One moeten verwachten, maar dat de update de gebruikersinterface in lijn brengt met “andere ervaringen op de pc en mobiele apparaten” – zoals afgeronde tegelranden en bijgewerkte lettertypen.

Microsoft zei ook dat spelers binnenkort kunnen beginnen met het aanpassen van hun ervaring met profielthema’s, waaronder die van Xbox Game Studios-games. (Ze zullen ook beschikbaar zijn in de Xbox-app voor Windows-pc.)

De laatste functie die in de aankondiging van dinsdag werd besproken, is de mogelijkheid om in te loggen op meerdere apparaten tegelijk – hoewel spelers met één account slechts games op één apparaat tegelijk kunnen spelen om ervoor te zorgen dat voortgang, opslag en prestaties “up to date blijven” datum en gesynchroniseerd. ” Maar het doet betekent dat je bijvoorbeeld een film kunt kijken op je Xbox-console een game spelen via de cloud, op je telefoon.

Microsoft zei dat er “meer komt” naarmate het de Xbox Series X wordt in november gelanceerd. Het bedrijf heeft geen exacte releasedatum aangekondigd voor de volgende generatie console.

READ  Onafhankelijkheidsdag 2020: President Ram Nath Kovind spreekt de natie toe op Independence Day Eve: Top Quotes
More from Madison Garrett

Justitie: Nicky’s laatste uren moeten niet worden voltooid, maar Brech i …

Brunssum / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heibloem /...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *