Verslag: De verdediger van Real Madrid mist de drie wedstrijden tegen Barcelona wegens een blessure

Real Madrid heeft dit seizoen een moeilijk seizoen door de lange lijst met blessures. De mannen in het wit zitten lange tijd zonder Aurelien Choameni, Daniel Carvajal, Lucas Vazquez en David Alaba en de lijst met blessures groeit.

Zoals onthuld MadridFerland Mendy is de laatste deelnemer op de geblesseerde lijst. De Franse vleugelverdediger is gediagnosticeerd met een spierblessure aan de linker semimembranosus en zal volgend seizoen een groot deel missen.

omgaan Hij wijst erop dat vroege speculaties verwachten dat hij minstens twee maanden aan de zijlijn zal zitten.

Dit komt als een enorme klap voor Carlo Ancelotti, die al meer dan twee weken zonder natuurlijke rechtsback zit. Net toen het leek alsof de defensiecrisis hem voorbij was, bevond hij zich in een ander dilemma.

Real Madrid speelt de komende twee maanden drie keer tegen Barcelona, ​​twee keer in de King’s Cup en één keer in de Spaanse competitie. Zoals het er nu uitziet, zal de Fransman alle drie de El Clásico’s, het tweebenige UEFA Champions League-duel met Liverpool en de derby van Madrid missen.

Ancelotti’s beste gok zou nu zijn om David Alaba aan te stellen als linksback voor de komende maanden, aangezien de ploeg een tekort heeft aan nog een back-up linksback. Nacho zou ook een optie kunnen zijn als Daniel Carvajal en Lucas Vazquez op tijd terugkeren van hun blessures.

Fran Garcia zou er perfect bij passen Los Blancos Problemen, maar de regels van La Liga redden het Het is onmogelijk voor Real Madrid om zijn comeback te managen voor de zomer.

READ  Wat te verwachten (en wat niet te verwachten) van Ubisoft in 2023

Ondanks de zware kritiek die op hem werd geuit, was Mendy dit seizoen verdedigend solide voor Real Madrid. In 14 La Liga-wedstrijden hield hij toezicht op twee nul en nam hij gemiddeld meer dan zeven verdedigende maatregelen per wedstrijd.

More from Madison Garrett
Update van november, Samsung Galaxy A51 en A41 brengen een nieuwe patch en meer
De update van november is beschikbaar voor de Samsung Galaxy A51 en...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *