Nieuwe Xbox Game Pass is geweldig voor SNES-fans

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass hebben een aantal nieuwe games, waaronder een die technisch gezien drie in één is en je zult waarschijnlijk nostalgisch worden over elke game waarin je bent opgegroeid met het spelen van RPG’s op de SNES. Vanaf gisteren kunnen abonnees van beide abonnementsserviceniveaus op Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S en Xbox Series X nu genieten van Shadowrun-trilogieinclusief Shadowrun إرجاع RetournerenEn de Shadowrun: Dragonfall – Director’s CutEn de Shadowrun: Hong Kong – Uitgebreide editie.

Zoals u weet, Chadorn Het is eigenlijk een sci-fi tabletop role-playing game-serie geboren in 1989. Vier jaar later, in 1993, werd het aangepast in de videogame met dezelfde naam door Beam Software, Data East en via SNES. In 2013 brachten Harebrained Schemes de tactische RPG tot leven Shadowrun إرجاع Retourneren, die de moderne trilogie zou worden. En nu is deze trilogie beschikbaar via Xbox Game Pass

Shadowrun-trilogie Bestaat uit drie cult-tactische RPG’s die plaatsvinden in een dystopische cyberpunk-toekomst waar magie opnieuw is ontwaakt en fantasiewezens tot leven brengt, “volgt het officiële speelveld van de game”. Dit is een unieke plek die de afgelopen drie decennia grote bekendheid heeft verworven.”

Nu de collectie op Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate staat, is deze voor abonnees direct te koop met 20 procent korting. Dit blijft actief zolang de game in de bibliotheek van de abonnementsservice staat en je bent geabonneerd. Hoe lang het via de abonnementsservice beschikbaar zal zijn, weten we niet. Microsoft maakt deze informatie niet bekend.

READ  Dit zijn de beste Xbox One-games die volgende week worden gelanceerd

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar op Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc-consoles voor respectievelijk $ 10 en $ 15. De eerste is het basisniveau van de abonnementsservice, terwijl de laatste de premiumversie is die wordt geleverd met EA Play, Xbox Live Gold en een verscheidenheid aan ‘voordelen’. Klik hier voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft.

Written By
More from Vanessa Hale
TikTok-imitator maakt nep Xbox-account, trollen racisten
Ben Palmer is uitgenodigd voor de cookout. Schermafbeelding: Meta / Kotaku Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *