De coach van Blue Jays werd weggestuurd voordat de wedstrijd begon

Toronto Blue Jays die coach Guillermo Martinez raakt, had een paar dingen te zeggen tegen Doug Eddings, voorafgaand aan het duel van woensdag met de Chicago White Sox.

De emoties waren woensdag nog steeds hoog voor de Toronto Blue Jays na een teleurstellend verlies in de extra innings, gekenmerkt door een slecht oordeel van Doug Eddings.

Slagcoach Guillermo Martínez van Blue Jays werd voor de wedstrijd van het veld gestuurd, zelfs nadat hij een paar woorden met Eddings had gegooid bij het overhandigen van zijn squadronkaart.

Eddings, die woensdag op het derde honk stond, miste 29 topcalls van het seizoen in de 12 innings van dinsdag, resulterend in een correct callpercentage van 86,2%, Volgens de scheidsrechtersauditor. Hij bracht ook zes slagen tot ontploffing.

Rechtshandige slagmensen droegen de meeste van deze ‘blown calls’, omdat het slaggebied een paar centimeter van het bord van hen verwijderd was. Dit resulteerde in veel pijnlijke platen voor beide teams en kreeg de Eddings’ Blue Jays-coach in de 10e inning ontslagen.

Eddings eindigde met een ellendige 64% gemiddelde slagnauwkeurigheid, wat 24% onder het competitiegemiddelde ligt, volgens Umpire Scorecards. Zijn algehele nauwkeurigheid lag met 89 procent vijf procent onder het competitiegemiddelde.

Dankzij Edding’s onhandige optreden werden de White Sox uiteindelijk favoriet met 2,03 runs, wat hen uiteindelijk hielp de Blue Jays in extra rollen te houden. Een speler van speler Josh Harrison scoorde het winnende duel in de 12e inning, waarmee Chicago een 7-6 overwinning opleverde.

Helaas is dit niet de eerste keer dat Toronto’s slagmensen dit seizoen problemen hebben met de slagzone. Ze kregen te maken met een vergelijkbare situatie met Hoofdwedstrijdscheidsrechter Jeff Nelson tijdens hun 7-5 verlies tegen Oakland Athletics Terug in april.

READ  Ontspannend puzzelspel Unpacking krijgt een zeer bevredigende eerste trailer

Tijdens die wedstrijd miste Nelson in totaal 27 oproepen, wat resulteerde in een algehele nauwkeurigheid van 86 procent. Hij ontsloeg uiteindelijk ook Blue Jays-manager Charlie Montoyo voor ruzie over ballen en trappen.

Na getuige te zijn geweest van dit soort zaken, is het begrijpelijk waarom velen snel gefrustreerd raken door rechters van thuispanels. En dit is niet alleen beperkt tot de Blue Jays, het wordt al snel een probleem in de hele competitie.

Het volstaat te zeggen dat de robotachtige aanvalszone – of “botheersers” zoals ze vaak worden genoemd – voor de meeste mensen niet dichtbij genoeg kan komen.

Meer van Yahoo Sports

More from Madison Garrett
Paul Pogba mist drie duels na rode kaart tegen Liverpool
Paul Pogba kwam Manchester United in de eerste helft tegen Liverpool binnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *